Ana sayfa Dizi Haberleri Ali Yağcı, Erkenci Kuş ve Osman karakterine duygusal bir yazıyla veda etti…

Ali Yağcı, Erkenci Kuş ve Osman karakterine duygusal bir yazıyla veda etti…

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta Osman karakterini oynayan Ali Yağcı, diziye sosyal medyadan veda etti.

Dizideki rolü biten Yağcı, yazdığı duygusal bir mesaj ile ekip ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti. Aynı zamanda izleyenlere de teşekkür eden Ali Yağcı, Osman karakterini de çok sevdiğini belirtti.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin setinde çekilmiş bir kaç kareyi de paylaşımına ekleyen Ali Yağcı, 37 bölüm oynadığı Osman’a da veda etmiş oldu.

Ali Yağcı’nın yeni adresi de bir süre önce belli olmuştu. Yağcı, Fox TV’de yayınlanacak olan Sadece Sen kod isimli yazlık bir dizide rol alacak ve Burak karakterini canlandıracak.

İşte Ali Yağcı’nın sosyal medyadaki o mesajı:

Ali Yağcı, Erkenci Kuş ve Osman karakterine duygusal bir yazıyla veda etti... 7

“Güle güle Erkenci Kuş!

Öncelikle beni her zaman destekleyen, sevgilerini hem gözleri hem de sözleri ile daima gösteren, beni ailelerinden biri gibi kabullenen sevgili izleyicilerime tüm destekleri ve içten sevgileri için teşekkür ediyorum. Sizlerin sevgisi bana tahmin ettiğinizden çok daha büyük güç verdi. İyi ki varsınız.

37 bölüm boyunca önce iş arkadaşım sonra dostum olan; sevgi ve saygının bir arada olduğu bir set ortamını paylaştığım oyuncu arkadaşlarıma, yönetmenimize, senaristimize, her koşulda işimizin en ağır yükünü taşıyan reji ve set çalışanlarına çok teşekkür ederim. Siz güzel insanlar sayesinde böylesine güzel bir iş çıktı, her birinizin yeri çok değerli.
Ve Osman… Siz beni Osmanla sevdiniz ama ben de Osman’ı çok sevdim. Umarım hayat herkesin karşısına Osman gibi dürüst, sevgi dolu, mert, fedakar, sevdi mi çok seven ama bitince de gitmesini bilen koca yürekli insanlar çıkarır.
Her şey için tekrar teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle”