Ana sayfa Güncel Haberler Alican Yücesoy, oyunculuk dersleri verecek!

Alican Yücesoy, oyunculuk dersleri verecek!

tarafından ker_def

Türkiye’nin en önemli, tarihi ve artistik platosu Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy, 2019-2020 döneminde eğitimlerinin kapsamını genişleterek “okul” formatına geçiş yaptı. Sanat ve medya akademisi Famelog Academy; Alican Yücesoy’un da eğitmen kadrosunda yer aldığı 36 haftalık Oyunculuk Okulu ve 24 haftalık Senaryo Yazarlığı Okulu’yla güçlü bir başlangıç yapıyor.

Usta oyuncu, senarist ve yönetmenlerin eğitim vereceği, özel isimlerin atölye çalışmaları gerçekleştireceği Oyunculuk Okulu için başvurular 20 Eylül Cuma akşamına kadar kabul ediliyor. Alanında uzman öğretim görevlileri ve önemli sektörel konuklarla birlikte geliştirilen senaryoların, ulusal ve uluslararası medya endüstrisine sunulabilecek projeler haline getirileceği Senaryo Yazarlığı Okulu için son başvuru tarihi ise 25 Eylül Çarşamba.

30 Eylül Pazartesi günü başlayacak Oyunculuk Okulu’nda Alican Yücesoy ve Barış Kışlak Sahne Çalışması, Esra Bağışgil Oyunculuğa Giriş, Nilay Erdönmez Diksiyon ve Etkili Konuşma, Handan Öztürk Oyuncu ve Senaryosu, Celal Eldeniz ise Audition Teknikleri derslerini verecek. Senarist, yazar ve yönetmen Handan Öztürk’ün gerçekleştireceği Senaryo Yazarlığı Okulu ise 29 Eylül Pazar günü başlayacak ve 24 hafta sürecek.

Okulda, uzman öğretim görevlileri ve önemli sektörel konuklarla birlikte geliştirilen senaryolar, başarılı yönetmen ve senaryo doktoru Tevfik Başer tarafından değerlendirilerek ulusal ve uluslararası medya endüstrisine sunulabilecek projeler haline getirilecek.