Ana sayfa Dizi Haberleri Alihan ve Ender’e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı!

Alihan ve Ender’e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de dün akşam 26. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde sürpriz bir gelişme izleyiciyi bekliyordu.

Halit’i bitirmek için yapılan Alihan ve Ender evliliğinin şoku, Zeynep’i perişan etti.

İkilinin evlenmesi bir dizi soruna yol açtı. Tek şok olan Zeynep değildi. Erim, annesinin yaptığını affetmedi ve evden kaçtı. Zerrin hastanelik oldu, Halit şoklara girdi ama finalde en büyük şoku Alihan ve Ender yaşadı!

Zeynep’e evliliğinin nedenini tam olarak anlatamasa da bunun bir formalite olduğunu, Ender ile aralarında hiç bir şey olmadığını, onu sevmeye devam edeceğini söyledi Zeynep’e.

Zeynep, olanları kabullenemedi ve Alihan’a büyük bir tepki verdi. Artık aralarında hiç bir şey kalmadığını söyleyen Zeynep, yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı.

Bu arada herkesi şaşırtan bu evlilik olayı, Halit’i ise çıldırttı. Ender ve Alihan’ın kendisine karşı güçlerini birleştirmek için evlendiklerinden şüphelenen Halit, Alihan’a büyük bir tepki verdi.

Alihan, durumu belli etmemek için Halit’e “Zeynep bir paravandı. Ender ile bayadır beraberiz” diyerek onu iyice çıldırttı.

Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 19

Alihan’ın sözlerine inanmayan Halit, “Bütün bunları para için yapıyorsan ben sana hisse verirdim” dedi.

Alihan ise intikam oyununun keyfini sürerek “Belki de ben aynı sen gibiyimdir, belki de ektiklerini biçiyorsundur. Bunları para için yaptığımı nereden biliyorsun. Bence sen kendi sonunu düşünsen iyi edersin” sözleriyle onu iyice küplere bindirdi.

Ancak Alihan ve Ender’in hiç tahmin etmediği bir hamle yaptı Halit. Öncelikle yaşanan bu durum karşısında bayılan ve hastanelik olan Zerrin ile anlaşan Halit, Alihan’dan onun hisselerini alıp, kendi yönetimine geçirmesini sağladı.

En büyük sürpriz ise Zeynep’i yanına çekmek oldu. Artık bu intikam oyununda Zeynep de bambaşka bir pozisyonda yer alacak.

Alihan’ın asla tahmin etmediği bu hamle karşısında nasıl bir tepki vereceğini hep birlikte göreceğiz.

Zeynep, ayağa kalkıp güçlü bir şekilde Alihan’ın kendisini hiçe saymasına karşılık Halit’in teklifini kabul etmiş görünüyor.

Dizi devam ederken sosyal medyada herkesin merakla beklediği Eş Başkan’ın kim olduğu ile ilgili soru, yayınlanan fotoğrafla birlikte yanıtını bulmuş oldu.

İşte Zeynep’in havayolu şirketinin Eş Başkanı olarak açıklandığı o sahne:

İşte Yasak Elma’nın izleyicilerinden yaşanan gelişmelerle ilgili yorumlar:

Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 20 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 21 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 22 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 23 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 24 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 25 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 26 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 27 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 28 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 29 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 30 Alihan ve Ender'e görülmemiş şok! Yasak Elma dizisinde son vuruşu Zeynep yaptı! 31