Ana sayfa Dizi Haberleri Alihan ve Zeynep’e bu akşam veda ediyoruz! Yasak Elma’dan nasıl ayrılacakları belli oldu!

Alihan ve Zeynep’e bu akşam veda ediyoruz! Yasak Elma’dan nasıl ayrılacakları belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de bu akşam 46. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde hüzünlü anlar yaşanacak!

Gelecek hafta sezon finali yapacak olan dizinin yeni bölümünde Alihan ve Zeynep, izleyiciye veda edecek!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizide Alihan ve Zeynep’e ne olacağı merak konusuydu.

46. bölüm 2. tanıtımında durum ortaya çıktı. Çevrelerinde yaşanan pek çok sorun, olay nedeniyle ilişkileri sürekli yara alan Alihan ve Zeynep, kendilerini kimsenin tanımadığı, uzak bir yere gidip yaşama kararı veriyorlar.

Alihan ve Zeynep'e bu akşam veda ediyoruz! Yasak Elma'dan nasıl ayrılacakları belli oldu! 7

Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Zeynep ve Alihan arasında bir kriz daha yaşanacak. Bu olay üzerine Alihan, Zeynep’e gitmeyi önerecek. Zeynep, Alihan ile birlikte her yerde yaşayacağını söyleyerek bu teklifi kabul edecek.

Bu duruma en çok üzülen kişi ise Yıldız olacak. Yıldız, kardeşiyle vedalaşırken duygusal sahneler yaşanacak. Arkadaşlarına veda gecesinde de Zeynep ve Alihan’ı hüzünlü anlar bekliyor.

Sezon finalinden bir bölüm önce Zeynep ve Alihan’a veda edeceğiz.

İşte 46. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zerrin’in Ender’in konuşmasından etkilenerek Zeynep’ten düğün hediyesini geri istemesi Alihan ve Zeynep arasında yeni bir gerginlik nedeni olur. Yıldız, Halit’i yeniden kazanmak için çabalamaya devam ederken, yeni sekreterin Halit’e olan yakınlığı onu çileden çıkarır. Ender hedefine adım adım yaklaşmakta ve Yıldız’ın bir hatasını kollamaktadır. Şahika’nın Halit’le tanışması herkes için beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.