Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alina Boz, Aşk 101 ikinci sezon eleştirisine yanıt verdi!

Alina Boz, Aşk 101 ikinci sezon eleştirisine yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, geçen sezon atv ekranında yayınlanan Maraşlı dizisinde başrolde yer aldı. Burak Deniz ile çok iyi bir partner olan oyuncu, hayranlarını da yetenekleri ile etkiledi.

Maraşlı dizisinden sonra ise oyuncunun Aşk 101 dizisinin ikinci sezonu ile gündeme gelmesi izledi. Alina Boz, Magazin Gazetecileri Derneği ödül törenine de katıldı ve ödül aldığı için de çok mutluydu. Maraşlı dizisi ile birlikte,  yılın drama kadın oyuncusu olarak ödüllendirilen Alina Boz, ilk kez bu dernek tarafından ödüllendirilmenin keyfini yaşadı.

Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinin ikinci sezonu ile ilgili sorular üzerine oyuncu, neden kısa sürdüğü konusunda şöyle konuştu: “Çok tatlı ve özünde biten bir proje oldu. Öyle de olması planlanıyordu. Tatlı bir sezon oldu.”

Dizinin hayranları bu sezonun hikayesinde gençlerin büyüdüklerine ve hayatın gerçekleri ile karşı karşıya kaldıklarına şahit olacak. Alina Boz, “Bu sezonun hikayesinde gençlerin biraz daha büyümesi, gerçek hayatla karşılaşmaları. Özellikle sınav stresleri var. O sınav stresleri ile nasıl baş edip, edemediklerini anlatan bir hikaye var. Birazcık karakterlerini değiştirdikleri bir dönem izleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Aşk 101 ikinci sezonu için yapılan tanıtım çalışmaları ile bir süredir meşgul olduğunu belirten oyuncu, yeni projeler için görüşme halinde olduğunu da söyledi.

Alina Boz, “Görüştüğümüz, konuştuğumuz projeler var. daha netleşen bir şey yok. Hem kendime biraz zaman ayırıyorum hem arkadaşlarıma, aileme… Onun dışında da işlerle ilgilenmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Yaz tatilinin çok iyi geçtiğini ve suda olmanın kendisine iyi geldiğini anlatan oyuncu, “Keşke yaz bitmeseydi” diye de sitemde bulundu.