Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, endişeli hayranlarının yüreklerine su serpti!

Alina Boz, endişeli hayranlarının yüreklerine su serpti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Paramparça dizisiyle başlayan, Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileriyle başarılı performanslarının ardından Alina Boz, yeni sezona da iddialı bir hazırlık içindeydi… Oyuncu bir yandan Netflix için Aşk 102 dizisinin çekimlerinde yer alırken, bir yandan da televizyonda yayınlanacak Maraşlı dizisi için çalışmalarını sürdürüyordu.

Ancak dizi setlerindeki büyük talihsizliklerden birisi Alina Boz’u da vurdu. Aşk 102 dizisinin çekimlerinde Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı ile birlikte koronavirüse yakanan ünlü oyuncu hayranlarını bir hayli korkuttu. Covid-19 testinin pozitif çıktığını doğrulayan oyuncu, instagram hesabından genel durumu hakkında bilgi verdi.

Alina Boz, “Sette yapılan rutin kontroller sırasında Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi. Tedavi sürecim evde devam ediyor. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim” mesajıyla instagram hikaye bölümünden paylaşımda bulundu.

Hayranları ünlü oyuncudan gelen iyi olduğu haberleri ile memnun olurken, Aşk 102 ve Maraşlı dizilerindeki planlar da değişmek durumunda kaldı. En az 14 gün karantinada kalması gereken oyuncu bu süreçte evinden dışarı çıkamayacak.

Alina Boz’un programını da sıkıştıran bu durum bir talihsizlik olsa da oyuncunun sağlık durumunun iyi olması her şeyden daha önemli. Geçmiş olsun Alina Boz…

Alina Boz, endişeli hayranlarının yüreklerine su serpti! 7