Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz hem doğal hem akıllı hem de utangaç!

Alina Boz hem doğal hem akıllı hem de utangaç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Paramparça dizisiyle adından söz ettiren Alina Boz, Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileri ile kariyerinde önemli bir yükseliş yaşadı. Genç oyuncu, şöhrete de erken yaşlarda ulaştı. Elle dergisine konuşan Alina Boz, şöhretin garip bir şey olduğunu hatırlattı ve “İnsanı çok mutlu da edebiliyor, korkutabiliyor da. Hep çok utangaç bir yapıya sahiptim, belki zamanla değişir diye düşündüm ama henüz değişmedi. Şunu biliyorum: Ben sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum” dedi.

Bir gün bu ışıltılı günler sona erer ise Alina Boz için hiç dert değil. Oyuncu, bunun insanın kontrol edebileceği bir şey olduğunu ve korkmadığını ifade etti. Alina Boz, “Hayatın o halinden de memnun olmak için elimden geleni yaparım” diye de ekledi.

Mutluluğun anlamının sevdiği insanların yanında olması olduğunu söyleyen oyuncu, ne yaptığı işlerin ne de kazandığı başarıların sevdiklerinin verdiği mutluluğun yerine geçemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Alina Boz hem doğal hem akıllı hem de utangaç! 8

Alina Boz, yalnız iken bu hayatın anlamının olmadığını düşünüyor. Hayatı da aynan dalgaların akışına kendisini bırakmak gibi görüyor ve plansız programsız yaşamaktan de mutlu. Güzelliğin de insanın kendisini iyi hissetmesi olduğunun altını çizen genç oyuncu, bunun sadece görüntü olarak değil, ruhsal olarak da insanın iyi hissetmesi durumu olduğuna değindi.

Alina Boz hem doğal hem akıllı hem de utangaç! 9

Alina Boz,karantina döneminde cildine ve saçlarına hiç dokunmayarak doğal kalmaya çaba harcadığını ve cildini temiz tutmak dışında da güzellik ve bakım rutininin olmadığını sözlerine ekledi.