Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ile Tarık Emir Tekin enerjisi yeterli olmadı, Fox TV kara kara düşünüyor!

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin enerjisi yeterli olmadı, Fox TV kara kara düşünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Peri Masalı isimli Fox TV dizisinin final yapma olasılığı çok yüksek. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk beş bölümü arzu edilen iyi reytingler getirmedi. Fox TV, Çarşamba rekabetinde istediği noktada değil ve zorlu rakipler arasına yeni bir dizi getirmek de çözüm olmayabilir.

Bir Peri Masalı dizisinin başrolünde yer alan Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ise, hallerinden memnun. 2015 yılından bu yana tanıştıklarını ve birlikte dizide rol aldıkları için de memnun olduklarını söyleyen ikili, instagram üzerinden canlı yayın yaparak Bir Peri Masalı dizisinin konuşulmasını sağlamaya çalışıyor.

Alina Boz, “Birlikte bir dizi yapmamız bence çok güzel oldu” diyerek partnerinden memnuniyetini dile getirdi. Arkadaş olmalarının bir güven ortamı yarattığını belirten ikili, sette bir hayli rahat oldukları için de mutlu.

Tarık Emir Tekin ise, “Bizim mesleğimizde güvendiğin insanla çalışmak çok güzel bir lüks sağlar insana” diye konuştu.

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin enerjisi yeterli olmadı, Fox TV kara kara düşünüyor! 7

Alina Boz, eskiden tanıdığı bir arkadaşı ile aynı sette çalıştığı için aşırı mutlu olduğunu ve aşırı bir güven geldiğine değindi. Zeynep karakterini haklı bulmasaydı oynamasının çok zor olacağına değinen oyuncu, “Zeynep de haklı bulduğum yerler var, senaryo açısından da var. Zeynep’in hayatını değiştirmek için bu kadar güçlü bir şekilde durmasını, ben onu haklı buluyorum” dedi.

Alina Boz, Zeynep karakterinin zengin olma hayalini gerçekleştirmek için ilerlediği yolun tartışma konusu olacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Herkesin şu an bu dönemde Zeynep’ten kendine yakın bulduğu yerler olduğunu görüyorum. Yorumlardan da alıyorum bunu” diye konuştu.

Tarık Emir Tekin’in ahlaki olarak Zeynep karakterinin yaptıklarını temize çekmemek gerektiği vurgusu da dikkat çekti. Tekin, Zeynep’in aksiyonlarında haklı bulunacak yönler olabileceğine değindi. Oyuncu, mutlak iyi veya mutlak kötü olmadığını gösteren karakterleri ortaya koymanın önemli olduğuna da değindi.

Zengin olma hayali kuran ve bir gün bulduğu para ile bu hayale kavuşan, hayatı bir anda değişen Zeynep karakterini canlandıran Alina Boz, son dönemde hayranlarının heyecanla yeni dizisini beklediği isimlerden birisiydi.

Bir Peri Masalı, farklı bir hikayeyi ortaya koymuş olsa ve birçok kişinin hayalini süsleyen bir hikaye ile ilgi görmeyi beklese de, dizinin güçlü dram yapımları karşısında biraz geri plana düştüğü gerçeğini de görmek gerekiyor. İki başrol oyuncusunun ortaya koyduğu enerjinin basında, sosyal medyada ve dizi dünyası arasında çok büyük enerji ortaya çıkarmadığı gerçeğini de ifade etmek şart.

İşte bu noktada Fox TV artık kara kara düşünme noktasında. Bir Peri Masalı dizisini bu şekilde sürdürmenin maliyeti her hafta reytingler düşük geldiği için artıyor. Ancak diziyi yayından kaldırıp, yeni bir dizi koymak da maliyetli ve daha iyi reyting garantisi de yok.