Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz, öyle bir projede yer alacak ki çok şaşırtacak! Bu kez güldürmeye geliyor!

Alina Boz, öyle bir projede yer alacak ki çok şaşırtacak! Bu kez güldürmeye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana en son Maraşlı dizisiyle gelmişti Alina Boz. Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı dizideki Mahur karakteri ile çok sevildi, çok beğenildi. Dizi atv’de yayınlanıyordu ve ilk baştaki ilgiyi giderek kaybedince kanal ikinci sezonda devam ettirmedi diziyi. Fakat müdavimi olanlar için Maraşlı çok özel bir projeydi. Kimi izleyiciler haksızlık yapıldığı ve erken final olduğu gerekçesiyle eleştirilerini de sosyal medyada uzun süre devam ettirmişti.

Maraşlı bitti ama Alina Boz ve Burak Deniz, hala sık sık Maraşlı ile anılıyorlar. O günden beri başka bir dizide rol almadı Alina Boz. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında final yapmıştı dizi. Alina Boz, bu sezon tv8’de yayınlanması beklenen ve Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ile oynayacaktı.

Alina Boz, öyle bir projede yer alacak ki çok şaşırtacak! Bu kez güldürmeye geliyor! 8

Ancak dizinin başına bir dizi talihsizlik geldi. Önce tv8 ile anlaşması bozuldu. Ardından başka kanal arayışlarına girildi. Kanallar için bütçesi fazla gelince Netflix ile anlaşıldı. Bu uzun belirsizlik sürecinde Alina Boz’un projeden kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz başrolü ile lanse edilen dizinin çekimleri çoktan başladı. Ancak Alina Boz’un yeni bir dizi projesi hala bekleniyor. Boz, en son Babamın Öldüğü Gün isimli bir kısa film ve Bandırma Füze Kulübü isimli bir filmde rol aldı.

Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Alina Boz’u hep dram projesinde görmeye alıştık. Ancak Boz, bu kez bambaşka bir karar aldı ve Gülse Birsel’in şu sıralar konuşulmaya başlanan Yılbaşı isimli sinema filminden gelen teklifi kabul etti!

İlk kez bir komedi projesinde yer alacak olması, hayranları açısından da filme olan ilgiyi arttırıyor. Alina Boz’un da kadrosunda olduğu filmde, hepsi birbirinden başarılı oyuncular rol alacak. BKM imzalı dizinin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor.

Alina Boz, öyle bir projede yer alacak ki çok şaşırtacak! Bu kez güldürmeye geliyor! 9

Gülse Birsel’in uzun zamandır çalıştığı ve senaryosunu yazdığı projede kendisi ile birlikte Cengiz Bozkurt, İrem Sak, Ezgi Mola, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de de yer almakta.

Alina Boz, oyunculuk kariyerinde Yılbaşı filmi ile bir başka sınav vermeye hazırlanıyor şimdilerde! Oyuncunun rolü de performansı da merak konusu! Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin okuma provaları da başladı…