Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz Süslü Korkuluk’tan neden ayrıldı? Eğer iddia doğruysa çok tartışılır!

Alina Boz Süslü Korkuluk’tan neden ayrıldı? Eğer iddia doğruysa çok tartışılır!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2021’in son haftasında gündeme bomba gibi düşen Süslü Korkuluk dizisi tartışmalar yaratmaya devam ediyor. Son olarak Alina Boz’un projeden ayrılmasıyla gündeme gelen dizi resmen yılan hikayesine döndü. Herkes Alina Boz’un neden ayrıldığını merak ederken ortaya atılan iddia bir hayli ilginç.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinde kadın başrol için Alina Boz’la anlaşılmıştı. Çağatay Ulusoy’un özellikle Alina Boz’la birlikte oynamak istediği, genç oyuncuya özellikle teklif gittiği belirtiliyordu.

Birkaç gün önce Süslü Korkuluk dizisi için, en son Kanunsuz Topraklar dizisinde izlediğimiz Esra Bilgiç’e teklif gittiği, başarılı oyuncunun projeye sıcak baktığı ortaya çıktı. Dün ortaya atılan Alina Boz’un projeden ayrıldığı iddiası da birkaç saat içinde gerçekliğe kavuştu.

Alina Boz Süslü Korkuluk’tan neden ayrıldı? Eğer iddia doğruysa çok tartışılır! 7

Şimdi herkes Alina Boz’un son anda projeden neden ayrıldığını merak ediyor. İddialara göre Alina Boz, diziyle ilgili olarak söylenen “Çağatay Ulusoy özellikle onunla oynamak istedi” cümlesinden rahatsız oldu ve projeden ayrılmaya karar verdi. Eğer bu iddia doğruysa yeni bir tartışma yaratacaktır.

Bu arada Salih Bademci’nin de dizinin ekibine katılması bomba gibi bir kadronun oluştuğuna işaret ediyor. Geçen yıl rol aldığı Kulüp ve Yalancı dizileriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Bademci’nin Süslü Korkuluk’ta Dimitri karakterini canlandıracağı söyleniyor.

Önce, TV8’de yayınlanacağı duyurulan dizi daha sonra Netflix tarafından satın alındı… 2 milyon lirayı bulan bölümlerinin televizyon kanalları için çok yüksek olması nedeniyle Süslü Korkuluk, televizyon kanalları yerine Netflix tarafından alındı.