Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Çağatay Ulusoy hayranlarına rahat nefes aldıran yeni karar!

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy hayranlarına rahat nefes aldıran yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Çağatay Ulusoy’un yeniden bir diziyle ekrana dönecek olması hayranlarını çok memnun eden bir durum oldu. Aynı şekilde Alina Boz’un da dizinin kadın başrol olması, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Süslü Korkuluk isimli dizi Netflix’te yayınlanacak ve yakında çekimlerin başlaması bekleniyor.

Dizinin 2 milyon lirayı bulan bölüm başı maliyetini televizyon kanalları karşılayamadı. tv8 ile yapılan ilk anlaşma daha sonra bu yüksek bütçe nedeniyle iptal oldu… Dizinin açık kanalda yayınlanacağını düşünenler çok sevinmişti. Ancak şimdi Netflix üyeleri izleyebilecek.

Televizyon kanalında yayınlanmamasına rağmen en azından dizinin iptal olmaması izleyicileri memnun eden bir durum. Çağatay Ulusoy ve Alina Boz hayranları projenin iptal olması riskine karşılık, televizyonda yayınlanmasa da Netflix’in de iyi bir seçenek olduğunu düşünüyor.

Alina Boz ve Çağatay Ulusoy hayranlarına rahat nefes aldıran yeni karar! 7

Gelinlik diktiği müşterisine aşık bir terzinin hikayesini izleyeceğimiz dizinin başrolünde Olgun Şimşek gibi usta bir isim de bulunacak.

Yaşanan yayıncı krizinin çözülmüş olması Çağatay Ulusoy ve Alina Boz hayranlarını da rahatlattı.Bu ikiliyi mutlaka izlemek isteyenler, şimdi sette çalışmaların başlamasını ve yapılacak paylaşımları merakla bekliyor.

Sosyal medyada Süslü Korkuluk dizisiyle ilgili krizin çözüme kavuşmasının izleyicilerde bir rahatlamaya yol açtığını yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz.