Ana sayfa Sinema Alina Boz ve Nur Fettahoğlu’nu bir araya getiren Babamın Öldüğü Gün izleyiciyle buluşacak!

Alina Boz ve Nur Fettahoğlu’nu bir araya getiren Babamın Öldüğü Gün izleyiciyle buluşacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni neslin başarılı oyuncusu Alina Boz ve yeteneğini artık kanıtlayan Nur Fettahoğlu, Babamın Öldüğü Gün isimli kısa filmde bir araya geldi. Afişleri ortaya çıkan film çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Nur Fettahoğlu ile Alina Boz’un başrolünde yer aldığı film, yönetmen Emre Sefer’in imzasını taşıyor. Dram içerikli film Türkiye prömiyerini,8-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 41. İstanbul Film Festivali’nde yapacak.

Bir süre önce galası gerçekleştirilen filmde Sema karakterinde Nur Fettahoğlu yer alırken, Alina Boz ile Hale karakterini canlandırdı. Emre Sefer’in 17 dakika süren kısa filmi, yaz aylarında çekilmişti.

Alina Boz ve Nur Fettahoğlu’nu bir araya getiren Babamın Öldüğü Gün izleyiciyle buluşacak! 7

Babamın Öldüğü Gün filminin konusu şöyle: Babalarını kaybeden Sema ve Hale, cenazede bir araya gelir. Araları bozuk olan ikili, cenaze sonrasında birlikte eve doğru dönerler. Hale, hasta babasına aylarca bakmış ve Sema yanlarına hiç uğramamıştır. Bu durumu dert haline getiren Sema, Hale ile tartışmaya başlar. Yolda hiç ummadıkları bir olayla karşılaşırlar ve bu durum onları vicdanı ve aklı arasında bir tercih yapmaya zorlayacaktır.

Son dönemin en başarılı oyuncularından Alina Boz, en son Maraşlı ve Aşk 101 dizileriyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Bir sonraki projesini sinema filminden yana kullanan Boz, Bandırma Füze Kulübü isimli filmde rol aldı. Alina Boz’un adı en son Netflix için çekilecek Süslü Korkuluk’la anılmıştı. Ancak oyuncu son anda projede yer almaktan vazgeçmişti.

Ekrana en son Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde oynadığı Kağıt Ev dizisi ile gelen Nur Fettahoğlu ise, şu sıralar dijital platform Gain için çekilen Ayak İşleri isimli komedi-aksiyon dizisindeki konuk oyunculuğu ile anılıyor.