Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alişan sosyal medyada hakaret edenlere dava açıyor!

Alişan sosyal medyada hakaret edenlere dava açıyor!

tarafından ker_def

TeleviyonGazetesi.com /Detay – Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medyadan bir hayli dertli.Özellikle de twitter ortamını bir çöplük olarak nitelendiriyor. Bunun sebebi ise kendisi hakkında yapılan bazı karalama kampanyaları.

Kendi ağzından sosyal medyada yayınlanan yılbaşı kutlayanlarla ilgili hakarete varan ifadelerin gerçek olmamasına rağmen, sosyal medyada gerçek gibi sunulmasından dert yandı Ali Şan… 23 yıldır yılbaşlarında konser verdiğini belirten Alişan, böyle bir şey söylemediğini, söylemediği bir söz üzerinden sosyal medyada hakkında hakaretler edildiğini belirtti ve duyduğu üzüntüyü anlattı.

Uçankuş TV’de yer alan röportajında Alişan, bir yayın organının da bu konuda haber yaptığını, sonra da özür dilediğini hatırlattı.

Alişan, “Böyle bir paylaşıma inanıp insanların bana belden aşağıya bayağı hakaret etmeleri… Onlarla da bayağı bir dava oldu.Herhalde 50-60 tane dava olacak” diye konuştu.

Alişan eşi Buse Varol ile birlikte, bütün hakaret ve küfürlerle ilgili manevi tazminat davaları açtığını ve kazandıklarını da hayır kurumlarına bağışladıklarını ifade etti.

Röportajdan detayları izleyebilirsiniz: