Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alişan’dan eşi Buse Varol’un sosyal medya hesabındaki garipliğe ilginç yorum!

Alişan’dan eşi Buse Varol’un sosyal medya hesabındaki garipliğe ilginç yorum!

tarafından zk zk

Magazin medyasının gündemine bugün düşen olayda, Buse Varol, Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol’u takibe alarak şaşkınlık yaratmıştı.

Önümüzdeki günlerde doğum yapacak olan Buse Varol, eşi Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol’u takibe aldı. Takipçileri durumu fark edince de Varol ”Sabahtan beri birileri hesabımla uğraşıyor, benim adıma bir takım şeyler yapıyormuş. Hesabımı kurtardım” dedi. Alişan da duruma sessiz kalmadı

Alişan, bir dönem Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’la nişanlamıştı. Evlilik hazırlığı yapan ikili düğüne çok az bir süre kala yüzükleri atmıştı. Bu olaydan bir süre sonra Alişan, Buse Varol’la aşk yaşamaya başladı ve çift geçen yıl evlendi. Yakında bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanan çift mutlu haberi beklerken bugün ilginç bir durum yaşandı.

Alişan'dan eşi Buse Varol'un sosyal medya hesabındaki garipliğe ilginç yorum! 8

Buse Varol’un Instagram’da Eda Erol’u takibe alması herkesi şaşırttı. Konuyla ilgili Buse Varol şu açıklamayı yaptı: ”Sabahtan beri birileri hesabımla uğraşıyor, benim adıma bir takım şeyler yapıyormuş. Hesabımı kurtardım.”

ALİŞAN: ULAN TAKİPÇİ SATIN ALIYORSUNUZ…

Alişan da Eda Erol hakkında şöyle bir iddia ortaya attı: ”Ulan takipçi satın alıyorsunuz bari satın aldığınız firmalara söyleyin de dikkatli olsunlar. Rezil etmesinler sizi!” (Posta)

Alişan'dan eşi Buse Varol'un sosyal medya hesabındaki garipliğe ilginç yorum! 9