Ana sayfa Dizi Haberleri Alışveriş merkezinde Halit Ergenç’in başına gelen ibretlik olay!

Alışveriş merkezinde Halit Ergenç’in başına gelen ibretlik olay!

tarafından ker_def
Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, Vatanım Sensin dizisiyle ekranda büyük bir iz daha bırakan Halit Ergenç’in başına gelen bir olayı köşesinde yazdı.

Miralay Cevdet karakteriyle unutulmaz bir role daha imzasını atan, oynamayan adeta yaşayan Halit Ergenç, son dönemin tartışmasız en başarılı Türk oyuncusu konumunda…

Ergenç’in hayranları da sadece ülkemizde değil, dünya çapında bir hayli fazla…

Özay Şendir, işte bu hayranların Ergenç ile olan fotoğraf çektirme arzusuyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

İbretlik yazıda, ünlü oyuncuların aslında ne kadar da zor durumlarda kaldıklarına bir örnek teşkil ediyor.

Alışveriş merkezinde Halit Ergenç'in başına gelen ibretlik olay! 7

İşte o yazı:

‘Muhteşem Yüzyıl’ın ilgi gördüğü dönemde, Halit Ergenç’in gözümün önünde yaşadığı bir olayı anlatayım size…

Ünlü alışveriş merkezlerinden birinde, çocukların oyun oynadığı alanda gördüm Ergenç’i. Oğlunun oyunlara katılışını, ilk sosyalleşme çabalarına, izliyordu yeterli mesafedeki bir uzaklıktan.

VATANIM SENSİN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağ yanımda da 5-6 tane genç kadın vardı, birbirlerine önce “Gördün mü?” dediler. Sonra içlerinden biri, elinde telefonu Ergenç’in yanına gitti, fotoğraf çektirmek istedi, oyuncuysa prensipleri gereği bu teklifi kabul edemeyeceğini söyledi. Önce biraz ısrar etti genç hanım, sonra istediği olmadığı için mutsuz bir halde arkadaşlarının yanına döndü, “Amma burnu büyükmüş” falan diye salladı, az önce hayran olduğu adama. Diğerleri de telefonlarını çantalarına koyup, yürüyüp gittiler. Oysa biraz empati duyguları olsa, orada çekilecek bir kare fotoğrafın, belki 100 belki bin kareye dönebileceğini düşünebilirlerdi. Biraz daha yargılamadan baksalar, oğlunu bir bir alışveriş merkezinin oyun alanında belirli bir mesafeden izleyen babanın dikkatinin dağılmasını kabul etmeyeceğini fark edebilirlerdi.”