Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Almeda Abazi, oğlu Efehan’ın yaramazlıklarından şikayetçi!

Almeda Abazi, oğlu Efehan’ın yaramazlıklarından şikayetçi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik yürütmekte olan ünlü sunucu Almeda Abazi, oğlu Efehan’ın doğumundan bu yana kariyerine ara vermişti. Yakında yeni bir proje ile yeniden ekranda olmaya hazırlanan Almeda Abazi, işine dönmekten dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Çalışmayı özlediğini de belirten Almeda Abazi, son dönemde kilo da verdiğini hatırlattı ve doğum kilolarından kurtulduğunu söyledi. Görüşmelerinin devam ettiğini anlatan Abazi, eğlenceli projelerde yer almak istediğini belirtti.

Bir iki şartının olduğunu ve çocuğunu her zaman bırakamadığını belirten Almeda Abazi, televizyon projelerinde yer alacağını, aynı zamanda annelik ödevlerini de yapmak durumunda olduğunu belirtti. Oğlu Efecan’ın çok yaramaz olduğunu ve bu kadar olacağını tahmin etmediğini anlatan Almeda Abazi, “İsmini Efehan koymayın, çok yaramaz olur dediler. Gerçekten isme çok dikkat edin, çok yaramaz” ifadesini kullandı.

Şeref Sözü dizisi için Dikili’nin karşısında bulunan Kalem Adası’nda çalışmalar yürüten Tolgahan Sayışman’ın çok yoğun olduğunu söyleyen Almeda Abazi, 5 günlük bir arada kısa bir tatil yaptıklarını belirtti.

Almeda Abazi’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz.