Ana sayfa Dizi Haberleri Almila Ada, Bir Deli Rüzgar dizisinde gençliğini oynadığı Hatice Aslan’a övgü yağdırdı

Almila Ada, Bir Deli Rüzgar dizisinde gençliğini oynadığı Hatice Aslan’a övgü yağdırdı

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisinin oyuncusu Almila Ada, dizide birlikte oynadığı Hatice Aslan’ı övdü.

Melike Candan karakterinin assolist olma hayalleriyle dolu yıllarının anlatıldığı bölümde, Almila Ada, Hatice Aslan’ın gençliğini oynuyor.

Geçtiğimiz yıl Cennet’in Gözyaşları dizisiyle ekrana gelen Almila Ada, Bir Deli Rüzgar’daki performansıyla övgü topluyor.

Usta oyuncu Hatice Aslan’ın genç yıllarındaki hali olan Almila Ada, sosyal medyadan ünlü oyuncuyla ilgili bir mesaj paylaştı.

Almila Ada, Bir Deli Rüzgar dizisinde gençliğini oynadığı Hatice Aslan'a övgü yağdırdı 7

Aslan için “İnanılmaz biri değil mi!? Nasıl bir gurur onunla çalışmak bir bilseniz…” ifadesini kullanan Almila Ada’nın mesajı dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

ALMİLA ADA KİMDİR?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Almila Ada, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde eğitim almıştır. Daha sonra yurt dışında birçok dergide modellik yapmıştır. Güzel oyuncu Almila Ada; Paris-Londra Moda haftasında, ünlü Hollister markası, BBC İngiltere, Litvanya’da IQ dergisi, Italyan Vogue dergisi ve Instyle dergisi için modellik yapmıştır.

23 yaşında olan yetenekli oyuncu 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle televizyona ilk adımını atmış ve daha sonra Kırgın Çiçekler dizisinde rol almıştır.

2017 yılına gelindiğinde başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı Adı Efsane dizisinde “Melis” karakteriyle oldukça beğenildi.

2017 yılının yeni yayın döneminde ise; ATV ekranlarının sevilen dizisi Cennetin Gözyaşları dizisinde “Cennet” rolüyle ekranlara geldi.