Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Arslan’ın yapımcısı Emre Konuk: “Dünya piyasasına hakim olacağız!”

Alp Arslan’ın yapımcısı Emre Konuk: “Dünya piyasasına hakim olacağız!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında kurulan Akli Film bugüne kadar birçok başarılı yapıma imza attı. Özellikle Uyanış Büyük Selçuklu, Hay Sultan gibi tarihi projelere imza atan yapım şirketi şimdi de Alp Arslan dizisini hayata geçiriyor.

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un yer aldığı Alp Arslan dizisi için hazırlıklar son hız sürüyor. Rolleri için at binme ve kılıç kullanma dersleri alan iki oyuncu çok yakında ilk bölümler için sete çıkacak.

Dizinin yapımcısı Emre Konuk da Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu’nun sorularını cevapladı. Konuk, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlandığının haftasında İspanyolcaya çevrildiğine dikkat çekti.

Alp Arslan'ın yapımcısı Emre Konuk: “Dünya piyasasına hakim olacağız!” 7

“Mazimizde bir devlet, devlet adamı ve destan var. Gün yüzüne çıkmayı bekliyor” diyen Konuk, Türkiye’nin hem finansal hem de tecrübe olarak daha fazla deneyime sahip olacağını ve çok yakında dünya piyasasına hakim olacağını söyledi.

Ancak tam başarının sağlanması için yol kat edilmesi gerektiğini, senaryoların didaktik anlatımdan vazgeçmesi gerektğine dikkat çeken Emre Konuk, Alp Arslan’ın artık sete hazır olduğunu dizinin eylül sonu ekim başı gibi ekranlara gelmeye başlayacağını da açıkladı.

Geçtiğimiz sezon reytinglerde çok başarılı olan dev proje Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğindeki Alp Arslan dizisinin üç sezon sürmesi bekleniyor. Sultan Melikşah dönemi sona eren seride artık Alp Arslan’n hayatı anlatılacak.