Ana sayfa Dizi Haberleri Alp gerçekten öldü mü? Bu işte bir iş mi var? Avlu dizisinde beyin yakan sorular!

Alp gerçekten öldü mü? Bu işte bir iş mi var? Avlu dizisinde beyin yakan sorular!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de bu akşam 22. bölümü yayınlanacak olan Avlu dizisinde bir dizi sürpriz gelişme yaşanacak!

Ceza evinden kaçmanın bir yolunu bulan Deniz, Alp’in peşine düşmüştü. Yeni bölümde Alp’in evine nasıl girdiği ve onu nasıl öldürdüğünü göreceğiz. En azından tanıtımlarda öldüğü anlaşılıyor ama izleyici, her tehditten kaçmayı başaran Alp’in ölüp ölmediğinden emin değil.

Daha önce de benzer durumlar yaşanmış ve Alp bir şekilde kaybolmuştu. Bu akşam izleyeceğimiz yeni bölümde şimdi herkes bu sorunun yanıtını arıyor.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide, Deniz’in kızı Ecem’in intikamını Alp’ten nasıl aldığı merak konusuydu. Bu akşam olayın ayrıntılarını hep birlikte öğreneceğiz.

Kale gibi korunan eve Deniz, nasıl girdi? Herkesin merak ettiği bu soru yanıtını bulacak.Tabii Alp’in gerçekten ölüp ölmediği de…

Son yayınlanan tanıtımda Deniz, elindeki silahı Alp’e doğrultuyor. Sonunda intikamını almanın büyük mutluluğuyla Deniz, daha sonra kızının mezarına gidip onun intikamını aldığını söylüyor.

Ceza evinde ise bambaşka gelişmeler var. Deniz’in kaçmasından sonra iyice zora giren Zerrin, başka bir dertle uğraşmak zorunda kalacak.

Geçtiğimiz sezon sonunda görevinden alınan Melis Müdür’ün geri döneceği ve Zerrin’in tahtını yıkacağı da tanıtımdan anlaşılıyor.

Alp gerçekten öldü mü? Bu işte bir iş mi var? Avlu dizisinde beyin yakan sorular! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Deniz Kızının İntikamını Alıyor!

Bir tarafta sevdiği adamı, Sinan’ı kaybetmiş Azra… Diğer tarafta oğlunu, Alp’i kaybetmiş Kudret… Bu iki kadının da yüreğine düşen kor avluyu adeta bir ateş hattına dönüşmüştür. İçeride herkes büyük bombanın nerede ve ne zaman patlayacağını merak etmektedir. Cezaevi koridorlarında Deniz beklenirken, bambaşka bir kadın ayak sesleri duyulacaktır.