Ana sayfa Sosyal Medya Alp Kırşan setlere geri dönüyor! Hem de çok sevilen bir projeyle!

Alp Kırşan setlere geri dönüyor! Hem de çok sevilen bir projeyle!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan ve ailesiyle Bodrum’da yaşayan oyuncu ve sunucu Alp Kırşan yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Dörtkardeşler ile nikah masasına oturan Alp Kırşan’ın, Efe  ve Ata adında iki oğlu var. Oyuncu milliyet.com.tr’ye verdiği röportajda ekranlara geri döneceğinin sinyallerini verdi.

2008 yılında, Paşan Yılmazel ve Yağmur Atacan ile birlikte rol aldıkları Avanak Kuzenler adlı filmi çeken Alp Kırşan; “Geçen gün bir konuştuk, belki üçümüz tekrardan sinema perdelerine geri döneceğiz. Amacımız biz eğlenirsek seyirci de eğlenir. Senaryo aşamasında şu an herhalde önümüzdeki yaza seyirci karşısına çıkar” sözleriyle, yeni projesini duyurdu.”

Alp Kırşan setlere geri dönüyor! Hem de çok sevilen bir projeyle! 8

Bir süredir Bodrum’da yaşayan Alp Kırşan, hep evcimen, baba olma hedefinde yürüyen bir adam olduğunu belirterek,  “Zeynep’le tanıştıktan sonra taşlar da yerine oturdu ve evlendik. ‘Yapmam’ deyip, yaptığım hiçbir şey olmadı. Ama Zeynep için daha zor oldu. Atıyorum, ‘Bezelye yemem’ deyip, çocuklara mama hazırlarken bezelyeyi tatmak zorunda kaldı. Hem çocuklar hem benimle ilgili ‘Yapmam’ deyip ne varsa Zeynep yaptı. Çünkü çiğ tavuk bile yeriz gerekirse çocuklar için” şeklinde konuştu.

Alp Kırşan setlere geri dönüyor! Hem de çok sevilen bir projeyle! 9

Survivor’da hem yarışan hem de uzun yıllar sunuculuk yapan Alp Kırşan, ‘Sizce Survivor mı daha zor, çocuk büyütmek mi?’ sorusuna ise şu yanıtı verdi; “Bence Survivor. Çünkü orada o açlıkla ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Şehir şartlarında çocuk büyütmek kolay, kendinize vakit ayırabiliyorsunuz. Ki işin ucunda aile olduğu için çoğu şeyi tolere etmek daha kolay.”