Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz hayranları merakla bekliyordu! İşte yeni dizi projesiyle ilgili sürpriz gelişme…

Alp Navruz hayranları merakla bekliyordu! İşte yeni dizi projesiyle ilgili sürpriz gelişme…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Alp Navruz, son dönemde yapımcıların gözdesi olan genç ve popüler bir isim. Yakışıklı oyuncu, başarılı performansıyla rol aldığı yapımlarla adından söz ettirmekte. Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen oyuncu, son olarak Ada Masalı dizisinde rol almıştı.

Ayça Ayşin Turan ile başrolde yer aldığı Ada Masalı dizisinin ardından şu sıralar ekranlarda yok oyuncu. Hayranları onu bekleye dursun o yeni projeler için şu sıralar görüşmeler yapmakta. Teklifler alan oyuncu, değerlendirme sürecinde ve bir dizi ile anılmaya başlandı bile!

Navruz, romantik komedi dizisi Ada Masalı ile farklı bir çıkış yapmıştı. Daha önce dram yapımlarında başarısını ortaya koyan oyuncu, bu kez romantik komedide de iyi bir performans yakaladı. Ayça  Ayşin Turan ile de aşk yaşamaya başlayan oyuncu, sosyal medyada hayranları tarafından da ilgiyle takip edilmekte.

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, büyük çıkış yaptığı Ada Masalı dizisi sona erdikten sonra dinlenmeye çekildi. Hayranları ise Navruz’un ekrana döneceği günü dört gözle bekliyor. Peki Alp Navruz ne zaman yeniden ekranlara dönecek?

2016 yılında rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz ile ilk dizi deneyimini yaşayan oyuncu, sonrasında Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolü ile dikkatleri çekmişti. Ardından Alina Boz ile oynadığı TRT dizisi Elimi Bırakma ile de yapımcıların gözdesi oldu.

Alp Navruz hayranları merakla bekliyordu! İşte yeni dizi projesiyle ilgili sürpriz gelişme... 7

Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisiyle de kariyerinde bambaşka bir yolculuğa başladı oyuncu. Hep dramda görmeye alıştığımız Navruz, Ada Masalı ile romantik komedilerin de aranılan ismi olabileceğini iddiasını ortaya koydu^!

Yaklaşık 4 aydır ekranda yok ancak hayranları hep aynı soruyu sormakta: Ne zaman ekrana dönecek? İşte o soru yavaş yavaş yanıtını buluyor! Gelen haberlere göre oyuncu setlerden çok uzak kalmayacak.

Oyuncunun  bir projeye sıcak baktığı ve setlere dönmeye hazırlandığı iddia edilmekte. Kulis bilgilerine göre Eylül ayında ekranda yayınlanmaya başlayacak olan bir dizide oynayacak. Yapım şirketi ile henüz anlaşmanın sağlanmadığı ancak kabul ederse yeni sezonda ekranda olacağı konuşuluyor.

Ada Masalı dizisi ile sadece yerli değil yabancı hayran sayısını da giderek arttıran oyuncu, dizinin farklı ülkelerde yayınlanmaya başlamasından sonra uluslararası üne kavuştu. Alp Navruz İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde En İyi Erkek Oyuncu seçilerek dikkatleri çekti…