Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Bingöl ile anlaşan yapımcı Faruk Turgut, bir akıllı iş daha yaptı!

Alp Navruz ve Ayça Bingöl ile anlaşan yapımcı Faruk Turgut, bir akıllı iş daha yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film’in sahibi olan yapımcı Faruk Turgut, dizi sektöründe önemli işlere adım attı ve yeni projelerle de izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. TRT1 ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan Cennet’in Çocukları projesi de ünlü yapımcının en özel projelerinden birisi oldu.

Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanan Cennet’in Çocukları dizisi yakında TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak ve yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak gözüküyor. Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın hikayesinin anlatıldığı dizide, çocuğu ile birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadın üzerinden de toplumsal mesajlar verilecek.

Hayatın en zorlu hallerini izleyeceğimiz yeni dizi aynen Masumlar Apartmanı’nda olduğu gibi psikolojik derinlikteki sahneleriyle yeni sezonda da bu tür yapımları seven izleyicileri TRT1 ekranına çekecek.

Faruk Turgut’un dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili paylaştığı mesaj da dikkatlerden kaçmadı. Twitter platformunda Ayça Bingöl’den sonra Alp Navruz ile de anlaştıklarını duyuran ünlü yapımcı, aslında ne kadar heyecanlı olduğunu da sergiledi.

Alp Navruz ve Ayça Bingöl ile anlaşan yapımcı Faruk Turgut, bir akıllı iş daha yaptı! 8

Henüz hazırlık aşamasında olan dizilerle ilgili çeşitli haberler, ön bilgiler, iddialar sıklıkla basında yer alıyor. Bu durum da kafa karışıklığına neden oluyor. Bazen dizilerin oyuncuları değişiyor, bazen ise isimleri ve ekiplerle ilgili düzenlemeler yapılıyor.

Hazırlık aşamasındaki, senaryosu, oyuncu kadrosu henüz net olmayan yapımlarla ilgili yapılan ön paylaşımlar, bazen dizilere de zarar verir bir boyuta geliyor. Bunun nedeni ise henüz hazırlıkların tamamlanmadığı, son kararın alınmadığı ortamda çıkan haberlerin izleyicilerin kafasını karıştırması sonucunu doğruyor.

Birçok dizi projesinin ya isminde değişiklikler olduğu ya da oyuncu kadrosuyla ilgili yeni adımlar atıldığı, farklı isimlerle anlaşıldığı gibi birbiri ile çelişen haberler de ne yazık ki, dizi dünyasında sıklıkla yaşanıyor.

Alp Navruz ve Ayça Bingöl ile anlaşan yapımcı Faruk Turgut, bir akıllı iş daha yaptı! 9

Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un sosyal medya hesabından dizinin ismini ve başrol oyuncularını net bir şekilde ifade eden mesajı ise çok anlamlı oldu.

Ünlü yapımcı böylelikle basında çıkan haberlerin etkisinin de üzerine çıkarak, Cennet’in Çocukları dizisi için net bilgiler sundu ve izleyicileri de doğru bilgilenmesini sağladı.

Yapımcıların, yapım firmalarının hazırlık aşamasında olan ve kesinleşen bu tür gelişmeleri sosyal medya üzerinden duyurmaları en çok da doğru içeriğe ulaşmak isteyen yayıncılar ve okuyucular açısından önem arz ediyor.