Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Alina Boz’a çok yazık oldu!

Alp Navruz ve Alina Boz’a çok yazık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Dizi çiftleri arasında Alina Boz ve Alp Navruz, önemli bir başarı sağladı. Elimi Bırakma dizisi TRT1 ekranında 2 hafta sonra veda edecek. Ancak Alina Boz ve Alp Navruz uyumu unutulmayacaktır. İki ünlü oyuncu da başarılı performansları ile bu önemli serüven boyunca göz doldurdu.

İzleyiciler Azra ve Cenk karakterlerinin bir türlü aşklarını yaşayamamaları, sürekli sorunlarla boğuşmaları nedeniyle üzgün. Bu ikilinin daha güzel ve mutlu da olabilecekleri sahneleri görmek isteyen diziseverler, bir başka projede daha buluşabileceklerini düşünüyor.

“Alina ve Alp’in oyunculuğu süper, dizi bitince ikisini tekrar bir projede görmek istiyoruz” diye yorumda bulunan Elimi Bırakma hayranları,senariste de kızgın.

Çifti doğru düzgün mutlu olabilecekleri sahneler yazmadıkları için senaryo grubunu eleştiren hayranlar, ikisinin de uyumlu ve yüksek enerjili hallerinden memnun.

Alina Boz ve Alp Navruz, ileride yeni bir projede buluşur mu bilinmez. Ancak, birçok dizi çiftinden çok daha iyi anlaştıkları, uyum sağladıkları, birbirlerine enerjilerinin de uyduğunu belirtmek lazım.

Alp Navruz ve Alina Boz'a çok yazık oldu! 7

“Alp Navruz ve Alina Boz muhteşemsiniz oynamadınız yaşadınız” diyen bir dizi hayranı iki ünlü isme teşekkür ediyor.

24 Aralık Salı akşamı Elimi Bırakma final gününde Alina ve Alp son kez hayranlarının karşısında olacak.