Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Ada Masalı dizisinden kötü haber!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Ada Masalı dizisinden kötü haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem Kanal D’nin diziler konusunda büyük şanssızlık yaşadığı dikkatleri çekiyordu. Ekrana getirdiği diziler bir kaç bölüm sonra final yapmaya başlayan Kanal D, iki sezondur daha istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Benzer bir şanssızlığı ise bir süredir Star TV yaşamakta.

Büyük emeklerle hazırlanan dizileri birer birer yayından kalkıyor. Star TV’nin ardı ardına final yapan 10 dizisi ile birlikte bir başka dizinin daha final kararını verdiği öğrenildi!

Yaz sezonunda başlayan ve Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ı bir araya getiren Ada Masalı dizisi, romantik komedi tarzıyla belli bir hedef kitleyi tutturmuştu.

Reytingleri sezonda düşüş gösteren dizi için kanal, daha fazla devam etmeme kararı aldı. Star TV’nin final yapacak dizileri arasına giren Ada Masalı, Salı akşamından Çarşamba akşamına alınmıştı.

Genelde romantik komedi dizileri, sezonda karşılarındaki çok daha iddialı yapımlar karşısında tutunamıyor. Sen Çal Kapımı, Kiralık Aşk gibi kimi romantik komediler ise bu krizi aşabiliyor. Fakat Ada Masalı, ancak dayanabildi.

Eylül sezonunun başlamasıyla beraber Ada Masalı dizisi için de zorlu bir sınav başlamıştı. 22. bölümü yayınlanan dizinin 25. bölümde final yapacağı öğrenildi. Ada Masalı dizisinin finali 8 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Reytinglerde istenen başarıyı sağlayamasa da sosyal medyada çok konuşulan bir diziydi. Ancak kanal, sabırla reytinglerin yükselmesini beklese de sonunda final kararı vermek durumunda kaldı…