Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunun farkında mısınız?

Alp Navruz’un ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunun farkında mısınız?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi
15 Ocak 1990 doğumlu olan oyuncu, 2016 yılında Arkadaşlar İyidir dizisiyle ekran kariyerine başladı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki Cenk karakteriyle bir anda tanındı.

Ardından Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan Egemen karakteriyle büyük çıkış yapan Navruz, bir anda müthiş bir hayran kitlesine sahip oldu.

2 yıl gibi kısa bir sürede ismini parlatan Navruz, yaz ekranını da boş geçirmeyerek ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz ile TRT 1 ekranında yer almaya hazırlanan Alp Navruz, Milliyet gazetesindeki röportajında da hırslı birisi olduğuna değindi.

“Hırslıyım ama kalıcı olmanın garantisi hiçbir zaman yok” diyerek gerçekçi bir yanının olduğunu gösteren Navruz, kendini geliştirmek için de elinden geleni yaptığını söylemekte.

Navruz, “Bizim yapabileceğimiz eğitim alıp, kendimizi geliştirmek. İşe teslim olmak, seni zaten bir yerlere taşıyor. Hayallerine ve hedeflerine yakın yaşarsan kalıcı olursun” ifadelerini kullandı.

Alp Navruz'un ne kadar hırslı bir oyuncu olduğunun farkında mısınız? 7

Az ve öz insan felsefesinin olduğunu anlatan oyuncu, çevresinde entrikalar yapacak kişilerin olmadığını ve normal bir hayatı olduğunu belirtti.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şu ana kadar hiç aşık olmadığını belirten Navruz, “Şu anda öyle bir beklentim de yok. Ama ilişkim olduğunda sahiplenirim, severim ve sadığım. Partnerim için, ‘Ya hayatımdan çıkarsa’ korkusu yaşamadım hiç. Kendimi teslim etmiyorum sanırım” diye konuştu.

Elimi Bırakma dizisinde canlandırdığı Cenk karakterine de değinen Navruz, şu bilgileri paylaştı: “Uyarlama ve dünyaca bilinen bir hikaye… Onun daha iyisini yapabileceğimize inanıyoruz. Canlandırdığım Cenk’in geçmişten gelen bir yarası var. Aslında yara değil ama o, bu durumdan besleniyor. Bu halinin yanlış olduğunu belli duyguları tanıdıkça öğrenecek. Diziyi izleyen herkes kendisinden bir şey bulacak diye düşünüyorum.”