Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisini izleyenler bu haberi bekliyordu! İşte sezon finali tarihi…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisini izleyenler bu haberi bekliyordu! İşte sezon finali tarihi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in rol aldıkları Alparslan Büyük Selçuklu, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı. İlk kez ters kurguyla işlenen dizide, önce Büyük Selçuklu sultanı Melikşah’ın hayatı ekrana gelirken, ikinci sezonda ise tarihte geriye gidilerek Melikşah’ın babası Alparslan’ın hayatını anlatan dizi ekrana agelmeye başlandı.

Barış Arduç’un hayat verdiği Sultan Alparslan, Büyük Selçuklu dönemindeki olaylardan ele alınarak kurgulanmakta.
İlk sezonda Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Sevda Erginci, Ekin Koç’un rol aldığı dizinin ardından ikinci sezonda da Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolünde Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ekrana gelmekte.

İki sezondur devam eden projede şimdiden gelecek sezon için hazırlıklar da başladı… Sultan Alparslan döneminin toplamda 3 sezon olması planlanıyor ve bunun ilk sezonu da tamamlanmak üzere… Mayıs ayı ile birlikte birçok dizinin ya biteceğine ya da sezon finali yaparak ara vereceğine şahit olacağız.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisini izleyenler bu haberi bekliyordu! İşte sezon finali tarihi... 8

Dizi, milyonlarca izleyici tarafından beğeni ve heyecan içerisinde izlenmekte. Sezon boyunca temposunu düşürmeyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizinin sezon finali ise merakla beklenmekte.

Barış Arduç’u ilk kez bir tarihi yapımda izleyenler, dizinin yeni sezonda da devam edip etmeyeceği haberini bekliyordu. Gelen bilgilere göre 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 23. bölümle birlikte Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezon finali yapacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisini izleyenler bu haberi bekliyordu! İşte sezon finali tarihi... 9

Bir süre önce Fahriye Evcen’in ikinci sezonda devam etmeyeceği ile ilgili bazı söylentiler gündeme gelmişti. Sadece 4 bölümü kalan ve sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin 2. sezonu için Fahriye Evcen ile bir anlaşma yapılıp yapılmadığı merak konusu.

Evcen’in gelecek sezon için anlaşması olmadığı, tek sezonluk bir anlaşma yaptığı şeklinde iddialar konuşuluyor. Bu da oyuncunun 4 bölüm sonra diziye veda etmesi anlamına gelmekte. Henüz bu konuda bir netlik olmadığını belirtelim. Ancak hafta içinde yaşanan bir gelişmeyle birlikte resmi olarak açıklanmasa da Fahriye Evcen’in ikinci sezonda da diziye devam edeceği yönünde duyumlar gündeme geldi…