Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinden birinin ayrılığı kesinleşti!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinden birinin ayrılığı kesinleşti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, büyük bir beğeni ile izlenmekte. Dizi, hikayesi ile olduğu kadar oyunculukları, kostüm ve dekorları ile de ekranda görsel bir şölen yaşatıyor her hafta. İkinci sezonda da ekranda olmaya devam edecek ancak bir ayrılık söz konusu.

Reytinglerde aldığı birincilikler birlikte TRT’nin de yüzünü güldüren bir yapım Alparslan Büyük Selçuklu. Dizi, tarihi bir döneme ışık tutan hikayesinin yanı sıra başrollerde yer alan Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başarılı ekran uyumu ile de konuşulmakta.

Bir süredir dizinin ikinci sezonunda bir başrolün ayrılacağı ile ilgili söylentiler medyada dolaşmaktaydı. Dizinin takipçilerini üzen bir gelişme ile bu durum netleşti! Sezon finaline doğru giden Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ayrılık vakti yaklaşıyor!

27. bölüm ile birlikte sezon finali yapacak olan dizinin çekimleri halen sürerken, Akça Hatun karakterine hayat veren Fahriye Evcen’in ikinci sezonda yer almayacağı öğrenildi!

Konuyla ilgili olarak Evcen’in bir süre önce dizinin yapımcısı Akli Film ile yeni sezon için anlaşma sağladığı ileri sürülmüştü. Fakat son gelen bilgilere göre Fahriye Evcen kararını vermiş durumda!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinden birinin ayrılığı kesinleşti! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılışı ile ilgili verdiği bilgilere göre, oyuncu ikinci sezonda dizide yok!

Fahriye Evcen hayranlarını üzecek bu gelişme sonrasında, Akça Hatun’un diziden nasıl bir hikaye ile gideceği de merak konusu. Evcen için sette kendisine son derece konforlu bir ortam oluşturulmuştu. Hatta Burak Özçivit ile oğulları Karan da zaman zaman sete ziyarete gelebiliyordu.

Fakat oyuncu, yoğun geçen çekimler nedeniyle oğluna daha çok vakit ayırmak istiyor. Karan’a yeterli zaman ayıramadığı için diziye devam etmek istemediği, Akli Film’in sahibi Emre Konuk’un da oyuncuyu ikna etme çabalarının sonuçsuz kaldığı aktarılmakta.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi önümüzdeki haftalarda sezon finali yapacak ve yaz arası verilecek. Yeni sezonda ise Fahriye Evcen olmayacak…