Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Büyük Selçuklu’nun Akça Hatun’u Fahriye Evcen poz vermeye doyamadı!..

Alparslan Büyük Selçuklu’nun Akça Hatun’u Fahriye Evcen poz vermeye doyamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fahriye Evcen uzun süredir ara verdiği ekranlara TRT1’de geçtiğimiz pazartesi ilk bölümüyle ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle fevkalade bir dönüş yaptı.

Fahriye Evcen, Barış Arduç ile birlikte baş rolü paylaştığı dizide ‘Akça Hatun’ karakterine hayat veriyor. 4 yıllık aranın ardından ‘Akça Hatun’ gibi güçlü bir karakterle ekranlara geri dönen Fahriye Evcen rolüyle hayranlarından tam not almanın mutluluğunu yaşıyor.

Dizi dünyanın bir çok ülkesinde de dikkat çekerken Fahriye Evcen,  yurt dışındaki ününe ün katacağa benziyor. Oyuncu aynı zamanda 12.2 milyon takipçisinin olduğu instagram da da en fazla takipçi sayısına sahip ünlü isimler arasında yer alıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Akça Hatun'u Fahriye Evcen poz vermeye doyamadı!.. 9

Son paylaşımında art arda pozlarını sıralayan Fahriye Evcen takipçilerinden tam not aldı. Deri pantolonu ve neon renklerdeki leopar desenli bluzuyla fit vücudunu da gözler önüne seren güzel oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Akça Hatun'u Fahriye Evcen poz vermeye doyamadı!.. 10

Fahriye Evcen’in paylaşımlarına eşi Burak Özçivit de kayıtsız kalmadı. Özçivit eşinin fotoğraflarına kalpli göz emojisiyle yanıt verdi.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Akça Hatun'u Fahriye Evcen poz vermeye doyamadı!.. 11

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, ‘Güzellik ve asalet ikisi bir arada’ şeklinde pek çok yorum da yapıldı.