Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısından Fahriye Evcen’e duygusal veda mesajı!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısından Fahriye Evcen’e duygusal veda mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlardan uzakta olan Fahriye Evcen’in, sezon başında Alparslan Büyük Selçuklu ile ekrana döneceği haberi gündeme bomba gibi düşmüş, hayranları havalara uçmuştu. Ancak Fahriye Evcen sadece bir sezon ekranda kaldı. Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısı Emre Konuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fahriye Evcen’e çok duygusal sözlerle veda etti.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezon başında başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’le ekrana gelmeye başlamıştı. Pazartesi akşamları TRT 1 ekranında izleyicinin karşısına çıkan dizi Reytinglerde birincilikten inmedi ve büyük başarılar elde etti.

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısından Fahriye Evcen’e duygusal veda mesajı! 7

Dizide her şey yolunda giderken kötü haber kısa süre önce geldi. Bu habere göre Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen diziden ayrılacak ve ikinci sezonda yer almayacaktı. Önce kimse bu habere inanmak istemedi ancak iddia gerçek çıktı ve Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı.

Fahriye Evcen, oğlu Karan’a yeterli zaman ayıramadığı için diziye devam etmek istemediği, Akli Film’in sahibi Emre Konuk’un başarılı oyuncuyu ikna çabalarının sonuçsuz kaldığı belirtildi. Ve Fahriye Evcen diziden ayrıldı.

Bunun üzerine Emre Konuk Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Fahriye Evcen’e duygusal sözlerle veda etti. Konuk paylaşımında “Asâleti ve nezâketiyle projemize değer katan kıymetli @EvcenF’e sonsuz teşekkürler. “Akça” onsuz eksik kalırdı. Onunla tamam oldu. Tarihimizde kendini vatanına adamış, her şeyini bu yolda feda etmiş olan bütün aziz kadınlarımızı harikulade temsil etti.” diye yazdı.

Emre Konuk’un bu mesajı ise izleyicilerin tepkisine neden oldu. Fahriye Evcen’in diziden ayrılmasına çok üzülen izleyiciler Emre Konuk’u sert bir şekilde eleştirdiler. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dün akşam yayınlanan 27. bölümüyle sezon finali yaptı.