Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizi setinde Fahriye Evcen’i rahat ettirme çabası!

Alparslan dizi setinde Fahriye Evcen’i rahat ettirme çabası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan dizi setinde işte Fahriye Evcen gerçeği! Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başarılı işlere imzasını atıyor. Başladığı günden bu yana birincilikler elde eden dizide Barış Arduç ile birlikte Fahriye Evcen başrolde yer alıyor.

2017 yılından sonra uzun süre setlere ara veren oyuncu, oğlu Karan’ı dünyaya getirmesinden sonra bir süre daha çalışmak istememişti. Hem oğlunu büyüten hem de pandeminin ilk döneminde setlerden uzakta kalan Fahriye Evcen, şimdilerde ise Alparslan setinin başarısı için çalışıyor.

Set programının çok iyi olduğunu ve rahat bir program altında çalıştığını anlatan ünlü oyuncu, önemli bir bilgiyi de verdi.

Karan’ın Alparslan dizisinin setine sık sık gittiği de ortaya çıktı. Fahriye Evcen, “Başka türlü olmuyor, ben de çok özlüyorum. Şu an o da alıştı, ben de bir sistem oturttum. Şu anda daha iyi” diye konuştu.

Sette oğlu için özel bir şey yapılmadığını, zaten rahat bir set programlarının olduğunu anlatan Fahriye Evcen, ilk başlarda oğlunun sete alışmakta zorlandığını ama şimdi hem kendisinin hem de Karan’ın Alparslan dizi setinde rahat olduklarını ifade etti.

Dizide her şeyin yolunda olduğuna değinen Fahriye Evcen, “Birçok sahnemiz çok konuşuluyor. Çok güzel bir iş çıkarttığımıza inanıyorum. tabii ki tarihimizde olan şeyler, dolayı ile konuşulması bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Karan’ın babası Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizi setinde de zaman zaman gittiği ortaya çıktı.