Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Suna ile Abidin çifti senaristler için büyük bir fırsat kapısı araladı!

Yalı Çapkını dizisinde Suna ile Abidin çifti senaristler için büyük bir fırsat kapısı araladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Star TV’nin başarılı dizisi Yalı Çapkını, eğlenceli anlarının yanı sıra dram dolu sahneleriyle de çok konuşuluyor. Tabii ki hikaye içindeki aşklar da sosyal medyada sıklıkla gündem oluyor. Ferit ile Seyran aşkının izleyicileri memnun eden şekilde gelişmesi, Pelin karakterinin sıklıkla araya sokulması ile senaristlere bir tepki olarak yansımıştı.

Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Pelin karakterinin hala hikayenin içinde yer alıyor olmasına kızan birçok izleyici var. Ancak senaristler çatışma ortamını kontrol etmek ve hikayenin dozunu ayarlamak için Pelin gibi karakterlere çok ihtiyaç duyuyor. Yoksa, Seyran ile Ferit çok mutlu olur ise dizinin hikayesi zaten biter. Hiçbir izleyici sürekli mutluluk pompalayan ve çatışmanın içinde olmadığı hikayeyi uzun süre merak etmez. Pelin karakteri bu noktada senaristlerin elini çok güçlendiriyor.

Son dönemde Suna ile Abidin arasında gelişen ilişkiler de senaristlere yeni bir fırsat penceresi açtı. Dizinin hayranları Suna ile Abidin karakterlerinin aşkını çok istiyor. Onların mutlu anlarını görmek için sabırsızlıkla bekleyenler, 23. bölümden çok umutlu.

Yalı Çapkını dizisinde Suna ile Abidin çifti senaristler için büyük bir fırsat kapısı araladı! 7

Yayınlanan fragmanda da Suna ile Abidin arasındaki yakınlaşma birçok dizi hayranını memnun etti. En azından sosyal medyaya yansıyan yorumlardan senaristlerin doğru yolda olduğu ve izleyicilerin merakını artıran bu yeni dizi çiftinin de çok ilgi gördüğünü söyleyebiliriz.

Suna ile Abidin arasında yaşananlar çok iyi bir şekilde ortaya konur, diyalogları duyguyu yansıtır ve onların aşkı gelişir ise, senaristler yeni bir çekim merkezine daha kavuşmuş olacak. Bu durum da Yalı Çapkını dizisindeki heyecan ve merak unsurlarını artırmak için senaryo grubunun eline çok özel bir imkan tanıyacak.

Yalı Çapkını dizisinde Beril Pozam ile Ersin Arıcı’nın canlandırdığı Suna ile Abidin karakterleri yeni çekim merkezi olmaya başladı. Dizinin 10 Mart Cuma akşamı yayınlanacak 23. yeni bölümünde de bu çiftin her anını milyonlarca izleyici yakından takip edecektir..