Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisi öncesi Fahriye Evcen’i şaşırtan ayrılık iddiası!

Alparslan dizisi öncesi Fahriye Evcen’i şaşırtan ayrılık iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de Alparslan dizisinin başlamasına az bir süre kala Fahriye Evcen hakkında çıkan ayrılık iddiası dikkatleri çekti. Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen’in boşanacağına yönelik bir iddia ortaya atıldı.

Ancak ünlü oyuncu bu iddiayı sosyal medyadan yaptığı akıllı bir paylaşım ile hemen yalanladı. Eşi Burak Özçivit ile her şeyin yolunda olduğunu göstermek adına aile fotoğrafı yayınlayan ünlü oyuncu, şu mesajı yazdı: “Kalbimin iki yarısıyla güne başlarken. Sizi seviyorum.”

Ünlü oyuncunun boşanma iddiasına karşı evliliğinin devam ettiğini anlattığı bu paylaşım bir hayli akıllı bir yalanlama tercihi olarak dikkatlerden kaçmadı.

Mutluluk pozuyla hayranlarını da mest eden oyuncu, Pazartesi akşamları Alparslan dizisi ile yeniden ekranlarda olacak. 4 yılın ardından hayranları ile buluşmaktan memnun olan oyuncu, hem iş hem de özel yaşamında her şeyin yolunda gitmesi nedeniyle de hayatının en güzel günlerini yaşıyor.

Burak Özçivit de eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile birlikte olduğu fotoğrafı instagram hesabından yayınlamayı tercih etti.

Oyuncu, “Kalbimin iki yarısıyla, sabah keyfi. Herkese günaydın” diyerek eşi Fahriye Evcen’in paylaşımına benzer bir paylaşım yaparak boşanma iddiasına yanıt vermiş oldu.