Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinde evlilik öncesi Akça’nın sırrı ortaya mı çıkacak?

Alparslan dizisinde evlilik öncesi Akça’nın sırrı ortaya mı çıkacak?

tarafından ker_def

TRT1 ekranında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 22. bölümünü 18 Nisan Pazartesi günü TRT1 ekranında izleyebilirsiniz. Büyük bir tuzağa çekilen Alparslan şimdi ne yapacak? Akça Hatun ise evlilik öncesinde sakladığı sır ile dikkatleri üzerine çekecek.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği, yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu, 22. bölümüyle TRT 1’de ekranlara gelecek. TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan Alparslan dizisinin, 18 Nisan Pazartesi günü 22. bölümünde neler olacak? Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturan dizinin yeni bölümünden detaylar şöyle:

Kekavmenos’un yerini söylemek zorunda kaldığı büyük dehlizde mühimmat ve malzeme taşıyan Alparslan ve alpları, Diyojen ve Rati’nin saldırısı sonucunda dehlizde sıkışıp kalmıştı. Kekavmenos, dehliz odacığının girişine yerleştirilen cevherler sebebiyle akli melekelerini kısmen yitirmişti. Alparslanlar, üstlerine çöken dehlizden nasıl çıkacak? Alparslan ve Kekavmenos’u dehlizde ölüme terk eden Diyojen’in bir sonraki planı ne olacak?

Kekavmenos’un kendini tehdit etmesiyle sıkışan Akça, Alparslan ile olan ilişkisinin gerçek olduğunu Kekavmenos’tan gizleyebilecek mi? Akça evlilik arifesinde sakladığı son sırrı aşikar edecek mi?

Ferzat’ın tehditleriyle karşı karşıya gelen Yınal, Dukas’ın varlığından haberdar olmuştu. Yınal, Dukas’ı Bizans’a karşı kullanarak istediklerini elde edebilecek mi? Ferzat’ın bu alışverişten kârı ne olacak? Heyecan ve aşk dolu bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 18 Nisan Pazartesi TRT 1’de!

“Alparslan: Büyük Selçuklu” 22. bölümüyle 18 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de