Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinde heyecan yüksek, Barış Arduç ve Fahriye Evcen hayranları iş başı yaptı!

Alparslan dizisinde heyecan yüksek, Barış Arduç ve Fahriye Evcen hayranları iş başı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021- 2022 sezonunun en çok merak edilen dizilerinin başında Alparslan geliyor… Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı olan Alparslan projesi için çok büyük hazırlıklar yapılıyor. Dizinin setinde yaşanan bu hazırlıkların yanı sıra sosyal medyada hayranlar da harekete geçti.

Özel olarak oluşturulan platoda ekipler yoğun şekilde mekanları hazırlıyor. Kostümlerden, aksesuarlara kadar birçok konuda dizinin arka planında büyük bir çaba olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Alparslan dizisine sosyal medya desteği de çok güçlü… Sosyal medya platformlarında izleyicilerin diziye yönelik büyük heyecanını da görebilirsiniz. Birçok dizi hayranı Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in fotoğrafları ile mizansenler hazırlıyor. Bu çabalar ile diziye olan hem ilgi hem de heyecan iyice yükselmiş durumda.

Alparslan dizisinde heyecan yüksek, Barış Arduç ve Fahriye Evcen hayranları iş başı yaptı! 9

Ağustos ayının sonlarında Alparslan dizi ekibi bir araya gelecek ve çekimler başlayacak. Emre Konuk’un titiz bir çalışma yürüttüğü sette yönetmen Çağatay Tosun da hazırlıklarına hız verdi. Tosun, en son Ramo isimli diziyi yönetmiş ve çok başarılı bir aksiyon işi ortaya çıkarmıştı.

Alparslan dizisinde heyecan yüksek, Barış Arduç ve Fahriye Evcen hayranları iş başı yaptı! 10

Alparslan dizisinde Büyük Selçuklu hükümdarı Sultan Alparslan’ın hikayesini izleyeceğiz. Barış Arduç’un bu rol için tercih edilmesi de çok önemli bir karar oldu. İzleyiciler bu karardan memnun. Arduç bir süredir yeni rolü için at binme dersleri alıyor ve dövüş eğitimleri ile kendini role hazırlıyor.

Ayrııca Fahriye Evcen’in 4 yıl aradan sonra Alparslan dizisi ile birlikte ekrana dönme kararı da hayranları tarafından çok olumlu karşılandı. Evcen de yeni rolü için eğitimler almaya başladı.

Alparslan dizisinde heyecan yüksek, Barış Arduç ve Fahriye Evcen hayranları iş başı yaptı! 11

Tatilini yapan ve yeni rolü için ön hazırlıklara başlayan Fahriye Evcen’in ekrana dönüşü de muhteşem olacak.

Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da belirtiliyor. Her geçen gün yeni isimler de kadroya dahil ediliyor. En son Arıza dizisinde izlediğimiz Uygar Özçelik’in de katıldığı kadroda yer alan bazı isimler şöyle:

“Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Burak Şafak, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Zeynep Özder, Esila Umut ve Ferit Kaya.”