Ana sayfa Dizi Haberleri Alpay Kemal Atalan’ı dizilerde görmek isteyenlere müjde!

Alpay Kemal Atalan’ı dizilerde görmek isteyenlere müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilkent Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi alan Alpay Kemal Atalan, 1978 yılında Zonguldak’ta dünyaya geldi. 2000’li yılların başlarından itibaren sinema ve dizi sektöründe boy gösteren oyuncu, 20 yıllık kariyerinde birçok yapımda, farklı roller canlandırdı.

Genco dizisindeki performansı ile dikkat çeken oyuncu, 2007-2008 yıllarında büyük popülerlik kazandı. Alpay Kemal Atalan, Doktorlar, Bez Bebek, Cümbür Cemaat Aile, Görüş Günü Kadınları ve Büyük Sürgün Kafkasya isimli yapımlarla dikkat çekti.

Anadalou Kartalları filminde Mustafa Hizarcı olarak dikkat çeken oyuncu, en son 2019 yılında TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisinde Sait Başaran olarak ekranda yer almıştı.

Oyuncu, aynı dizide birlikte rol aldığı Hilmi Cem İntepe ile birlikte yeni bir diziye başlıyor. Temmuz ayında çekimlerine Kapadokya’da başlanacak olan Maria ile Mustafa isimli atv dizisinde yer alan Atalan, birçok ünlü isimle aynı seti paylaşacak.

Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı dizide Alpay Kemal Atalan’ın birlikte rol alacağı isimler ise şöyle: Jessica May, Hilmi Cem İntepe, Tamer Levent, Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan, Hülya Gülşen Irmak.”