Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alper Kul, iki ayrı ekranda reyting için kendisi ile yarışacak!

Alper Kul, iki ayrı ekranda reyting için kendisi ile yarışacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Alper Kul, 26 Haziran Cuma akşamı hem Kanal D ekranında Fırıncının Karısı filmiyle hem de aynı anda Güldür Güldür Show tekrar bölümü ile Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Fırıncının karısı filminde Alper Kul’a Büşra Pekin, Korhan Herduran, Ferdi Sancar, Seda Türkmen, Beyti Engin ve Ayça Koptur eşlik etmişti.

Komedi türünde olan filmin yönetmenliğini Murat Onbul üstlendi. Fırıncının Karısı filmi 26 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’da televizyonda ilk kez gösterilecek. Ancak rakip kanal Show TV’de de yine Alper Kul’un yer aldığı Güldür Güldür Show tekrar bölümü var. Saat 20.00’de başlayacak olan bu iki programda Alper Kul reytinglerde adeta kendisi ile yarışacak.

Fırıncının Karısı filmi eğlenceli bir yapım. Flm, hareketlerinden şüphelendiği kocasını takip etmeye karar veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaşamı vardır. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediği durumlarla karşı karşıya kalır. Kocasında büyük değişiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir şey olduğunu düşünse de işler pek de onun düşlediği gibi değildir. Olduğunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler.

Alper Kul, iki ayrı ekranda reyting için kendisi ile yarışacak! 7

Kocasındaki değişimin nedenini öğrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir. Kendisine yardım etmesi için kardeşi Ramazan’ı da yanına alan Ferdana, kocasını peşine düşer. Bu sırada, İsmail’in kötürüm ablası, kızı Hacer ve büyücü “Vahdi Dede”nin de olaya karışması işlerin daha da karışık bir hal almasına neden olur. Tüm bu kargaşaya neden olan olayın açığa çıkmasıyla Mustafa, Ferdane ve Ramazan, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.