Ana sayfa Sinema Alper Kul tam paragöz oldu! Gülmek için birebir!

Alper Kul tam paragöz oldu! Gülmek için birebir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı sinema sezonun açılış filmi ‘Fırıncının Karısı filmi 27 Eylül’de izleyicilerle buluşacak. Filmin başrol oyuncularından Alper Kul,instagram hesabından paylaştığı mesajında hayranlarını filme davet etti.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı ve senaryosunu Murat Taşkent’in kaleme aldığı sinema sezonun açılış filmi ‘Fırıncının Karısı’nın 27 Eylül’de vizyona giriyor. Büşra Pekin’in fırıncının karısı Ferdane, Alper Kul’un paragöz fırıncı Mustafa, Korhan Herduran’ın Ramazan, Ferdi Sancar’ın İsmail ve Seda Türkmen’in Hacer karakterlerine hayat verdiği ‘Fırıncının Karısı’ komik hikayesiyle izleyenleri güldürecek.

İşte Alper Kul’un paylaşımı:

Paragöz fırıncı Mustafa ile tanışmaya az kaldı ?? Fırıncının Karısı 27 Eylül Cuma Sinemalarda ? ”

 

FIRINCININ KARISI DETAYLARI:

Hikayesiyle Güldürecek

Kıskanç, bencil ve hayli paragöz bir adam olan fırıncı Mustafa, bir gece arkadaşıyla birlikte define aramaya gider ama geriye bambaşka bir adam olarak geri döner. Kocasının dönüşünün ardından garip hareketlerini fark eden Ferdane, kardeşi Ramazan’la birlikte Mustafa’ya ne olduğunun peşine düşer. Gerçeği arayan Ferdane ve kardeşi Ramazan kendilerini akıl almayacak komik olaylarla dolu bir maceranın içinde bulurlar.

27 Eylül’de Sinemalarda

Yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık’ın gerçekleştirdiği, yapımını ‘Two Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı ‘Fırıncının Karısı’ 27 Eylül’de Türkiye ile aynı zamanda Avrupa ülkeleri ve Azerbaycan’da sinemalarda…

Fırıncının Karısı Fragmanı: