Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz hayranlarının hasreti bugün Erkek Severse ile bitiyor!

Alperen Duymaz hayranlarının hasreti bugün Erkek Severse ile bitiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinden sonra hayranlarını kendisine hasret bırakan Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkek Severse bugün nihayet başlıyor. Böylece yakışıklı oyuncuyu çok özleyen hayranlarının hasreti de sona eriyor.

Modern bir külkedisi hikayesi olan Erkek Severse’nin ilk bölümü bugün BeinConnect’te izleyiciyle buluşuyor. Özellikle Alperen Duymaz hayranları uzun süredir bu dizinin başlamasını bekliyor, resmen gün sayıyordu.

Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan yakışıklı oyuncu bu kez karşımıza çok daha olgun bir karakterle karşımıza çıkacak. Alperen Duymaz’ın bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever iş insanı olarak karşımıza çıkacağı Erkek Severse izleyiciyi romantizmin zirvesine ulaştıracak.

Alperen Duymaz hayranlarının hasreti bugün Erkek Severse ile bitiyor! 7

Erkek Severse dizisinde Büşra Develi iki çocuk annesi kadını canlandıracak. Yasemin Kay Allen da Alperen Duymaz’ı elde etmeye çalışan hırslı ve güçlü bir kadına hayat verecek. Çok zengin ve yakışıklı bir işadamıyla iki çocuklu ve orta halli bir annenin aşkını anlatacak olan dizi izleyiciyi çok güzel bir işin beklediğini gösteriyor.

Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın da yer aldığı dizinin çekimlerine uzun süre önce başlanan dizi oyuncuların koronavirüse yakalanmasıyla sete bir süre ara vermek zorunda kalmıştı. Dizinin çekimleri İstanbul’un yanı sıra Bolu’nun Abant ilçesinde de gerçekleştirilmişti.

Dizinin hikayesi ise şöyle: İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.