Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür’ü buluşturan Kül filmi bomba gibi geliyor!..

Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür’ü buluşturan Kül filmi bomba gibi geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Başrollerinde Mehmet Günsür, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Netflix filmi Kül için çalışmalar başladı.

Ay Yapım imzalı filmin iki jönü Mehmet Günsür ile Alperen Duymaz bir araya geldi. İkilinin sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarını gören hayranları şimdiden heyecanlandı.

Filmin hikâyesi, ‘Kül’ adlı kitap tekstinin bir yayınevine gelmesiyle başlıyor. Mehmet Günsür filmde yayınevi sahibine hayat verecek. Funda Eryiğit, yayınevi sahibinin eşi ‘Gökçe’ karakterine hayat verecek. Alperen Duymaz ise Kül’de marangoz ‘Metin Ali’karakterini canlandıracak.

Erdi Işık’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Erdem Tepegöz oturacağı Kül’de, ‘Gökçe’ ile ‘Metin Ali ‘ karakterleri arasında yasak aşk yaşanacak.

 

Özellikle Son Yaz dizisi hayranları sosyal medyada, kayınvalide ile damat rollerindeki Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’i şimdi Kül filminde sevgili olarak izleyeceği için bunun biraz garip olacağını belirten yorumlar yapmıştı.

Netflix için hazırlanan filmin çekimleri yaz döneminde yapılacak. Mehmet Günsür, bu yaz ayrıca Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı Disney Plus’ın Atatürk dizisinde de rol alacak.

Her iki proje için özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında yoğun bir çekim takvimi içine girecek olan Mehmet Günsür, dizide konuk oyuncu olarak rol alacak ve Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Temmuz ayında çekimleri başlayacak ve Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te yayınlanacağı için de çok anlamlı bir proje