Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ve Onur Seyit Yaran yeni yılın ilk günlerinde aynı sorunla yüzleşti!

Alperen Duymaz ve Onur Seyit Yaran yeni yılın ilk günlerinde aynı sorunla yüzleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların öne çıkan erkek oyuncuları arasında Alperen Duymaz ve Onur Seyit Yaran, hızlı bir yükseliş yaşamaları ile dikkat çekti. Son Yaz dizisindeki Akgün performansı ile Alperen Duymaz, çok geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Onur Seyit Yaran ise Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteri ile adeta kısa sürede sıçrama yaptı. 2021 yılının her iki oyuncunun da kariyerine çok iyi geldiğini söyleyebiliriz. Alperen Duymaz, Son Yaz final yaptıktan sonra bir dijital diziden gelen teklifi kabul etti.

Erkek Severse isimli romantik komedi dizisinde Kenan karakterini canlandıran oyuncu, bir süredir arkadaşları ile birlikte setteydi. Çekimlerin de çok neşeli geçtiği Erkek Severse isimli diziden kötü haber geldi.

Alperen Duymaz ve Onur Seyit Yaran yeni yılın ilk günlerinde aynı sorunla yüzleşti! 8

Alperen Duymaz’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Kendisini kötü hisseden ve hastaneye giden oyuncuya koronavirüs testi yapıldı… Tüm ekibin de testleri yenilendi ve başka kimsede sorun olmadığı ortaya çıktı. Ancak Alperen Duymaz bir süre karantinada olacağı için çekimlere katılamayacak.

Aynı sorunu Onur Seyit Yaran da yaşıyor… Kardeşlerim isimli dizide çok başarılı işlere imzasını atan oyuncu, sosyal medyada da en çok konuşulan genç oyunculardan birisi oldu.

Alperen Duymaz ve Onur Seyit Yaran yeni yılın ilk günlerinde aynı sorunla yüzleşti! 9

Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak’ın ardından koronavirüse yakalanan ikinci ismin de Onur Seyit Yaran olması hayranlarını bir hayli üzdü. Dizinin planlarına bu iki korona vakasının olumsuz etkileri olacaktır.

Alperen Duymaz ile Onur Seyit Yaran geçen yıl müthiş çıkış yaptılar ve büyük hayran kitleleri tarafından takip ediliyor. İki isim yeni yılın ilk günlerinde koronavirüs şoku yaşadı ve hayranları da bu duruma bir hayli üzüldü.