Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ı hayranlarına kavuşturacak Erkek Severse ile modern bir külkedisi hikayesi geliyor!

Alperen Duymaz’ı hayranlarına kavuşturacak Erkek Severse ile modern bir külkedisi hikayesi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz’ı ekranlara döndüren Erkek Severse dizisi ilk bölümü için gün sayıyor. Birinci bölümü tanıtımı paylaşılan dizi modern bir külkedisi hikayesini ekrana getirecek.

BeinConnect’te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlanalı çok oldu ancak koronavirüs vakaları sebebiyle sete ara verilmek zorunda kalınmıştı. En son Son Yaz’da canlandırdığı Akgün karakteriyle kalpleri fetheden Alperen Duymaz’ı yeniden hayranlarıyla kavuşturacak.

Çok romantik bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak olan Erkek Severse’nin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla izleyiciyi modern bir külkedisi hikayesi bekliyor. Çok zengin ve yakışıklı bir işadamıyla iki çocuklu ve orta halli bir annenin aşkını anlatacak olan dizi izleyiciyi çok güzel bir işin beklediğini gösteriyor.

Alperen Duymaz’ın bekar, yakışıklı, karizmatik, zeki, sportif, yardımsever iş insanı olarak karşımıza çıkacağı dizide Büşro Develi iki çocuk annesi kadını canlandıracak. Yasemin Kay Allen da Alperen Duymaz’ı elde etmeye çalışan hırslı ve güçlü bir kadına hayat verecek.

Erkek Severse’nin ilk bölümü 20 Ocak Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Dizinin hikayesi şöyle olacak:

Dizinin hikayesi ise şöyle: İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı Erkek Severse’nin tanıtımı şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Dizinin kadrosunda ayrıca Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler yer alıyor.