Ana sayfa Dizi Haberleri Alp’ten sonra Deniz de mi öldü? Avlu dizisinde Kudret’i arayan kişinin sözleri şoke etti!

Alp’ten sonra Deniz de mi öldü? Avlu dizisinde Kudret’i arayan kişinin sözleri şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin bu hafta ekrana gelecek olan Avlu dizisinin 23. bölüm tanıtımındaki sözler şok yaşattı!

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde Deniz, Kudret’in oğlu Alp’i öldürmüştü.

Deniz, Azra’nın kardeşi için gereken paranın olduğu chip’i bulmak için yeniden Alp’in evine gitti ve orada Kadir ile karşılaştı. Kadir’i tehdit eden Deniz, onun oyununa geldi.

Kadir, Deniz’i mezarlığa getirdi ve orada bıçakladı. Deniz, son gücüyle yaralı halde kızının mezarına gidip üzerine yattı.

Alp'ten sonra Deniz de mi öldü? Avlu dizisinde Kudret'i arayan kişinin sözleri şoke etti! 7vlu

Dehşete düşüren bu görüntülerden sonra Deniz’in akıbeti merak konusuyken gelen fragman, izleyenleri çok şaşırttı.

Kudret, ceza evinde yeni tartışmalar yaşatırken, Azra’nın kardeşini kurtarmak için gerekli olan parayı alması için elini öpmeye zorluyor.

Azra’nın elindeki parayı Zerrin’in odasına götürüp kardeşini görmesi gerektiğini söylerken Zerrin, onu dinlemeyip dışarı çıkartıyor. Olayı gören Melis’in şaşkın bakışlarla Zerrin’e baktığı görülüyor.

Bu arada Kudret’e gelen bir telefondaki kişi, Deniz’in öldüğünü söylüyor.

Şimdi herkes bu tanıtımdan sonra Deniz’in akıbetini daha çok merak etmeye başladı. Bir şekilde Deniz’in kurtulmuş olma ihtimali var mı yeni bölümde göreceğiz.

Ancak sosyal medyada izleyiciler Deniz’in ölmüş olmasına ihtimal vermiyor. Ölmediyse Deniz’e ne oldu? Yeni tanıtımda bir kare bile Deniz’in olmaması da kafaları karıştırıyor!

İşte Avlu 23. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz Kızının İntikamını Alıyor!

Bir tarafta sevdiği adamı, Sinan’ı kaybetmiş Azra… Diğer tarafta oğlunu, Alp’i kaybetmiş Kudret… Bu iki kadının da yüreğine düşen kor avluyu adeta bir ateş hattına dönüşmüştür. İçeride herkes büyük bombanın nerede ve ne zaman patlayacağını merak etmektedir. Cezaevi koridorlarında Deniz beklenirken, bambaşka bir kadın ayak sesleri duyulacaktır.