Ana sayfa Dizi Haberleri Altın Kelebek’te Sen Anlat Karadeniz’den çıkarılan yönetmen ve senaristler, Osman Sınav’ın adını bile anmadı!

Altın Kelebek’te Sen Anlat Karadeniz’den çıkarılan yönetmen ve senaristler, Osman Sınav’ın adını bile anmadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
45. kez düzenlenen Altın Kelebek ödülleri dün akşam sahiplerini buldu.

4 dalda ödüle layık görülen atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, izleyicilerine büyük bir gurur yaşattı.

Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru ekrana gelen ve yeni sezonda da Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam eden dizinin sezon arasında, senaristler ve yönetmen Emre Kabakuşak, diziden çıkarılmıştı.

Uzun süre tartışma konusu olan senaristler Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın diziden ayrılması çok şaşırtmıştı. Aniden yaşanan bu gelişme, iki senaristin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, diziden gitmelerinin kendi kararları olmadığı ifadeleri de çok şaşırttı.

Yönetmen Emre Kabakuşak’ın diziden ayrılması da anlaşılamamış, daha sonra Osman Sınav’ın bir panelde sorulan soru üzerine kendisinin işten çıkardığını söylediği yansımıştı medyaya.

Osman Sınav’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı diziden apar topar ayrılan senaristler ve yönetmen, dün akşam Altın Kelebek’te ödül aldı.

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem, En İyi Senarist ödülünü alırken, dizinin yönetmenleri Osman Sınav, Yusuf Ömer Sınav ve Emre Kabakuşak da En İyi Yönetmen ödülünü paylaştılar. Osman Sınav sahnede yoktu. Törene geldi de sahneye mi çıkmadı, yoksa çekimler nedeniyle gelemedi mi merak konusu oldu.

Emre Kabakuşak, yaptığı konuşmada eski ekibini çok özlediğini söyleyerek selamlarını gönderirken Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’na da ayrıca selam verdi. Ancak Osman Sınav’ın adını bile anmadı.

Altın Kelebek'te Sen Anlat Karadeniz'den çıkarılan yönetmen ve senaristler, Osman Sınav'ın adını bile anmadı! 7

Aynı şekilde eski senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in de konuşmalarında Osman Sınav’ı hiç anmamaları dikkat çekti.

Ayrıca iki senaristin ve Emre Kabakuşak konuşurken onları oturduğu yerde dikkatle izleyen İrem Helvacıoğlu’nun da zaman zaman göz yaşlarını tutamadığı, duygusal anlar yaşadığı görüldü. Ulaş Tuna Astepe’nin de bu konuşmalara dikkat kesildiği ve hüzünlendiği görüldü.

Dizinin hikayesini yaratan iki senaristin konuşmaları şöyleydi:

“Bir gün Ferda bana dedi ki ortim öyle bir hikaye yazalım ki insanların kadına şiddeti görmezden gelmesi için hiç bir bahanesi kalmasın. Kadına şiddete karşı içimizde büyüyen öfkeyi bir hikayeye dönüştürdük. Bu hikayeyi diziye dönmesini sağlayan herkese tüm ekibe teşekkür ederiz. Emre Kabakuşak sen hep yengem. Yazdığımız hikayeyi bin kat üstüne taşıdığın için teşekkürler .. Karakterlerimize ruh kattığınız için İrem, Ulaş, Demir… Biz de bu ödülü şiddete direnen tüm kadınlar için alıyoruz.”