Ana sayfa Dizi Haberleri Altıncı sezon hazırlığına başlayan Yasak Elma’da yüzler gülüyor!

Altıncı sezon hazırlığına başlayan Yasak Elma’da yüzler gülüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma’da, beşinci sezonda artık bitecek derken yeni sezona hazırlanıldığı ortaya çıktı. Dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerini yükselten Fox TV dizisi Yasak Elma daha birçok sezonu çekilecek gibi görünüyor.

Yapım şirketi Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy’un 200. bölümü görerek bir rekor kırmaya hazırlandığı Yasak Elma dizisinin dün akşam 127. bölümü yayınlandı. Dizi yeni bölümüyle ortalamanın üzerinde reyting alarak ikinciliğe yükseldi.

Bir ara reytingleri düşen Yasak Elma, böylece tahtına yeniden kavuşmuş oldu. Tabii bu durum Yasak Elma ekibinin yüzlerini güldürdü. Kimi zaman saçma bölümleri sebebiyle eleştiri oklarına maruz kalan Yasak Elma, başarısını ortaya koymuş oldu.

Altıncı sezon hazırlığına başlayan Yasak Elma’da yüzler gülüyor! 7

Bu arada Yasak Elma’da büyük bir değişim yaşanıyor. Dördüncü sezonun sonlarında hikayeye dahil olan Feyza karakterine hayat veren Ece Dizdar’ın da artık dizide olmayacağı ortaya çıktı. Dizideki ayrılık bu kadarla kalmıyor.

Beşinci sezonda diziye dahil olan Nihan Aypolat da, ekibe veda edecek. Arzu karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılışının da hafızalara yer edinecek kadar beklenmedik bir olay sonucu gerçekleşmesi planlanıyor.

Yasak Elma’nın altıncı sezona da hazırlandığı haberi dizide daha birçok büyük değişimin yaşanacağının da işareti. Nitekim dizi başarısını da hikayede sürekli gerçekleştirdiği değişimlere borçlu. Sürekli kendini yenileyen dizi izleyiciyi de peşinden sürüklemeye devam ediyor.