Ana sayfa Dizi Haberleri Alya gitti diye üzülmeyin! Kırmızı Oda’ya öyle birisi geldi ki, Melisa Sözen’i aratmayacak!

Alya gitti diye üzülmeyin! Kırmızı Oda’ya öyle birisi geldi ki, Melisa Sözen’i aratmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinin ilk 13 bölümlük performansı büyük bir ilgi gördü. Özellikle Meliha karakteri ile Evrim Alasya ve Alya karakteri ile de Melisa Sözen hikayeleriyle adeta diziye damga vuran isimler oldu.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna ise şimdi yeni bir isim daha katıldı. Netflix’te yayınlanacak olan temizlikçiden katile dönüşecek olan karakter ile dikkat çeken Burcu Biricik, bu rolünden önce Kırmızı Oda’da yer alacak.

Burcu Biricik, ermişlerin arasına katılmış ve onlardan kurtulamayan Boncuk karakterine hayat verecek. Biricik’in başı bir hayli dertte. Doktor hanımdan yardım isteyen Boncuk’un hikayesi herkesi şaşırtacak. Doktor hanım bakalım Boncuk’u düştüğü bu çukurdan çıkartabilecek mi?

Alya gitti diye üzülmeyin! Kırmızı Oda'ya öyle birisi geldi ki, Melisa Sözen'i aratmayacak! 7

Alya karakteri ile Melisa Sözen’in diziye veda etmesinin ardından, yeni konuk oyuncu olarak Burcu Biricik’in gelmesi dizi hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncunun farklı bir rolle ekranda olmasından memnun olduklarını dile getiren hayranlar, Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerini de heyecanla bekliyor.

Yaşayamadığı çocukluğunu bir kenara bırakmak zorunda kalıp Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) eziyetlerine rağmen köşkte dimdik ayakta duran Selvi ise (Sema Keçik), Doktor Hanımdan büyük destek görecek. Selvi’nin hikayesi yine izleyicilerin yüreklerini burkmaya devam edecek.

İşte 4 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan 14. yeni bölümden ilk görüntüler: