Ana sayfa Dizi Fragmanları Alya’nın hikayesi bizi mahvetti! Kırmızı Oda dizisinde Melisa Sözen akılları aldı!

Alya’nın hikayesi bizi mahvetti! Kırmızı Oda dizisinde Melisa Sözen akılları aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisinin ilk 5 bölümlük performansı çok beğenildi. Konuk oyuncuların performanslarının yüksekliği de hikayelerin gücü de diziyi Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı yaptı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde 6. yeni bölüm de yine etkileyici sahnelerle izleyicilerin yüreklerine dokunacak.

Meliha’nın hikayesinin yanı sıra Alya’nın acı dolu gerçekleri izleyenlerin yüreklerini sızlatacak. Kırmızı Oda dizisinin hayranları da karakterlerin yaşadıkları acı hikayelerde kendilerinden bazı izler buluyor. İşte bu nedenle de Kırmızı Oda çok seviliyor.

Sosyal medyada, “Alya’ya ‘biz seni çok seviyoruz’ deyip sarılmak istiyorum” diye yorum bırakan bir izleyici, birçok kişinin de duygularını harekete geçirdi. Alya’nın yaşadıklarından çok etkilenen izleyiciler, Melisa Sözen’in harika performansını da öve öve bitiremiyor.

Alya’nın hikayesi izleyicileri de derinden yaraladı. 6.yeni bölümde Alya hakkındaki yeni detaylar da duyguların daha da kabarmasına yol açacak.

Kırmızı Oda dizisinin 6. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Doktor hanımın şu sözü de çok etkili: “Her zaman mücadeleden vazgeçmenin daha tatlı geldiği anlar vardır. Hayat öyle kolay bırakır mı, insanın yakasını.”

İşte 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 6. bölümden 2. fragman: