Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Amine Gülşe ve Mesut Özil’in düğününden çok özel kareler…

Amine Gülşe ve Mesut Özil’in düğününden çok özel kareler…

tarafından zk zk

2014 yılında Miss Turkey birincisi seçildikten sonra dizilerde oynamaya başlayan Amine Gülşe ile uzun süredir beraber olduğu İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Beşiktaş Four Seasons’ta evlendi.

Nikaha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı ve çiftin nikah şahidi oldular.   oldu.

300 kişinin katıldığı düğünde Mesut Özil’in damatlık tercihi Alessandro Martarana marka olurken, Amine Gülşe Berta marka gelinlik giydi.

Amine Gülşe ve Mesut Özil'in düğününden çok özel kareler... 9

Çiftin nikahını İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya kıyarken, nikah şahitliklerini ise Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

Çifte mutluluk dileyen Erdoğan, evlilik cüzdanını Amine Gülşe’ye takdim etti.

Amine Gülşe ve Mesut Özil'in düğününden çok özel kareler... 10

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (sağ 2) eşi Emine Erdoğan (sağda) ile birlikte Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil’in (ortada) İstanbul’daki nikah törenine katıldı. Çiftin nikahını İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya (solda) kıydı. ( Cumhurbaşkanlığı / Murat Çetinmühürdar – Anadolu Ajansı )

Spor, iş ve magazin dünyasından ünlü isimlerin katıldığı törenin organizasyonunu, Terim Events üstlendi.

Amine Gülşe ve Mesut Özil'in düğününden çok özel kareler... 11

Arsenal midfielder Mesut Ozil and his fiancee Amina Gulse pose for wedding pictures before their wedding ceremony in front of the Hotel Four Seasons Bosphorus in Istanbul, Turkey, June 7, 2019. REUTERS/Umit Bektas

Amine Gülşe ve Mesut Özil'in düğününden çok özel kareler... 12 Amine Gülşe ve Mesut Özil'in düğününden çok özel kareler... 13