Ana sayfa Güncel Haberler Anıl Altan, erkeklere büyük tavsiyeler verdi!

Anıl Altan, erkeklere büyük tavsiyeler verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkiz kızları Alin ve Lina’ya elinden geldiğince bakan ünlü oyuncu Anıl Altan, eşi Pelin Akil’i rahatlatmak için gösterdiği çaba ile takdir toplamakta.

Aşkları, arkadaşlıkları, sevgileri ve bağlılıkları ile son yılların örnek çifti olarak ortaya çıkan Pelin Akil – Anıl Altan ikilisi, bebekleri ile birlikte mutlu bir aile tablosu çiziyor.

Anıl Altan, instagram hesabından babalara tavsiyelerde bulundu. Çocukları ile ilgilenmek için biraz büyümelerini beklemenin yanlış olduğunu, iletişimin anne karnında başladığını hatırlatan Anıl Altan, sevginin önemine de işaret etti.

İşte Anıl Altan’ın hem beğeni toplayan hem da takdir edilen sözleri:

Bu paylaşım ne işten,ne çekimden,ne tatilden, ne de dergiden.Bu paylaşım “gönülden” tek veya çoğul bebekleriniz olsun fark etmez,Babalar oğlunuzu ya da kızlarınızı sevmek,iletişim kurmak için biraz büyüsün,ele avuca gelsin zihniyetinden kurtulun anne karnında iletişime başlayın ve de en ÖNEMLİSİ anneyi yani eşinizi,hayat arkadaşınızı bu süreçte yalnız bırakmayın.Birbirinizle sürekli yardımlaşma içinde olun annenin koşturmacasını hafifletin,2 saat sizin sayenizde fazladan uyuması onun için çok büyük artı.Birbirinize bebekten önce de olduğu gibi alanlar tanıyın kendi başına ve başınıza zamanlar geçirip sevdiğiniz şeyleri yapmayı unutmayın.Sevdiğinizin suratındaki bir gülümseme,mutluluğu sizin ve ailenizin mutluluğu bunu da unutmayın.Miniklerinize şimdiden aman ne yapacağım nasıl yetişeceğim,yetiştireceğim derdine düşmeyin.Sadece Çok sevin,onlara gülün,şarkılar söyleyin ve günün sonunda yatmadan eşinize sarılıp kocaman öpün.İyi geceler?

Anıl Altan, erkeklere büyük tavsiyeler verdi! 7