Ana sayfa Güncel Haberler Anıl Altan ve Pelin Akil’in hayatları bir film hikayesi gibi!

Anıl Altan ve Pelin Akil’in hayatları bir film hikayesi gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkiz bebekleri Alin ve Lina ile mutlu bir hayat yaşamakta olan Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, son yıllarda sosyal medya paylaşımları ile çok öne çıktı… Çocuklarının büyüme dönemindeki birçok halini hayranları ile paylaşan çift, instagram’da dünyalarını takipçilerine açmış durumda.

İkilinin mutluluk halleri ve bebeklerinin de sevimliliği takipçilerine pozitif yansıyor… İkili hem sevgi ve aşkın gücünü gösteriyor hem de aile olma bilincini aşılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yeniden setlere dönen Pelin Akil, ‘hem çocuk yaparım hem de kariyer’ diyenlerden.

Anıl Altan, eşi Pelin Akil’e sürpriz yaparak bugüne kadarki seyahatlerden derlediği fotoğrafları bir video haline getirdi ve bunu da instagram hesabından paylaştı. Takipçiler, ünlü çifte hem beğeni hem de övgü dolu mesajlar gönderdi.

Anıl Altan’ın paylaştığı videoda, gittikleri birçok farklı yerden cennet gibi manzaralar var.

Bir takipçi, “Dünyada cenneti bulanlar” diyerek çiften hatıralarına hayran kaldığını belirtti. Birçok takipçi de “Film karesi gibi, çok güzelsiniz ve mutluluğunuz daim olsun” diyerek temennide bulundu.