Ana sayfa Sosyal Medya Anıl Altan ve Pelin Akil’in ikizleriyle 29 Ekim pozuna bir bakın, sonra dönüp bir daha bakın!

Anıl Altan ve Pelin Akil’in ikizleriyle 29 Ekim pozuna bir bakın, sonra dönüp bir daha bakın!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süreli beraberliklerinin ardından 2016 yılında evlenen Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin, geçtiğimiz yıl Nisan ayında ikizleri Alin ve Lina dünyaya gelmişlerdi. Sevimli ikizler, anne ve babalarının sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla artık yakından tanınıyor.

İki sevimli kız çocuğuna sahip olan Anıl Altan ve Pelin Akil, zor ve meşakkatli bir dönem geçiriyorlar ama işlerine de devam ediyorlar. Şimdilerde 18 aylık olan kızları, kimi zaman evin altını üstüne getiriyor.

Çift, çektikleri videoları instagram sayfalarından paylaşarak, takipçilerine yaşadıkları zorlu ama bir o kadar da keyifli anlarını aktarıyorlar.

İkiz çocuk sahibi olmanın zorluklarını yaşasalar da Alin ve Lina o kadar sevimliler ki oyuncu çiftin takipçileri onları her gördüklerinde merakla, heyecanla izliyor, yorum yapıyor ve beğeni gönderiyorlar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Altan ailesinden çok güzel bir poz geldi. Anıl Altan’ın paylaştığı fotoğrafta, kızlarına bu özel günün coşkusunu yaşatmak isteyen çift, kırmızı beyaz kıyafetleriyle Türk bayrağı önünde aşağıdaki pozu verdiler.

Bu aile pozu takipçileri tarafından sevgi dolu sözlerle yorumlanırken, fotoğrafa bir bakan, dönüp bir kez daha baktı adeta.

Zira ikizlerin büyüdükçe birbirlerine daha da benzedikleri görülüyor. O kadar çok benziyorlar ki anne ve babalarının onları nasıl ayırdığını bile anlamak zor!

Bakın siz de aynı fikirde misiniz? İşte minik Alin ve Lina…

#29ekimcumhuriyetbayramı mız kutlu olsun ????????

Anıl Altan ve Pelin Akil'in ikizleriyle 29 Ekim pozuna bir bakın, sonra dönüp bir daha bakın! 7